⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Imkansizu basarirsan sen yaparsin be cimbomum

Çeyrek finale 1 epl takımı kalmasını istemezler diye korkuyorum

Juve macindan ders alinmamissa umarim bugunku maclardan alinmistir.

Derslik fazla bir şey yok. Futbol çok gelişti. Savunma yapmak çok zorlaştı.
Bu dönemin tek ilacı hücum. Özellikle bizim takım daha mecbur.

bugün haalandlı milyar euroluk takım bile elenebiliyor topumuzu oynayalım

Liverpool oyuncusu hocası taraftarı medyası dikkat edin 2 kez yenilmelerine rağmen hepsi bizi küçümsüyor turu çantada keklik görüyorlar. Bence çok ciddi sorun yaşatacağız onlara belli ki rehavetteler inşallah çeyrek finale biz çıkacağız vallahi medyayı okudukça inancım artıyor.

Ben ban alirken juventusa ilk mac yeniliyorduk fenerle fark 3tu 1 ay ban yedim hersey mukemmel ilerledi .. Takdirinize birakiyorum bu durumu

Ust turda PSG'yi gorunce insanda heyecan falan kalmiyor abi gelebilecek en boktan takim yaw real arsenal bile olsa kat kat iyiydi adamlar Chelseanin icinden gecti 2 mac

Ust turda PSG'yi gorunce insanda heyecan falan kalmiyor abi gelebilecek en boktan takim yaw real arsenal bile olsa kat kat iyiydi adamlar Chelseanin icinden gecti 2 mac
Brezilyalı stoper pres görünce arada dağılıyor ama Jacobs + Singo + orta sahalardan birisi her daim geride olmalı. Biraz Liverpool ilk maçı gibi oynamalıyız ama yine de her şeyleriyle bize en ters takımlar.
Çeyrek final korkutsa da 14.5 milyon iyi para 😁

Rakitiç denen it herife ne kadar sövsek azdır.

R.tas maci acinca elbet yenelim diye heyecanlanacsgiz ama elensek cok uzulmem oyle soyleyeyim.. İyi para aliyorsun da psg maclarinin nasil olacagi az bucuk belli bir de bunun yorgunlugu moral bozukluguyla elimizdeki sampiyonlugun gitme ihtimali urkutuyor..
İtoglu it oyle bir rakip cekti ki 2 ayakli bir turda eleme ihtimalimiz %1 bile degil

kovsadp.png
Vasfcard

Maç öncesi tahmin geleneğimizi sürdürelim. Liverpool şok bir gol yer, diken üzerinde maç izleriz sonuç 1-1 olur.

Küçümsüyorlar hala kötü de olsa Liverpool etiketi çok büyük birşey geçen sezonun şampiyonu sonuçta haddimizi bilmemeliyiz vurduğumuz gol olsun korkmaya gerek yok

Lig aşamasında oynadığımız 8 takımın 6'sı elenmiş.

Liverpool ve Atletico Madrid kalmış lig aşamasında oynadığımız ve henüz elenmeyen. Liverpool'u da elenen takımlar arasına ekleyelim bugün inşallah.

Slot, ilerde Salah ve wirtz e yer acmak icin Sobozlai sag bekte kullanacak bence.

Geri
Üst Alt