⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Sal şu takımı hoca

Yenilirsek de oynayarak yenilelim

Yeter daaaa

Sal takımı

Çıkart Osimhen'i takıma ihanet oluyor şu anda onun oyunda kalması

Sallai gereksizini de çıkart bir an evvel

Sal bizi yaa

Defansı beceremiyoruz işte

Daha ne olması lazım bunu görmek için

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Yarı barışı sağa almalıyız solda epeydir oynamayan adamı niye oraya attık ki zaten. Lang hirmeli

Ön tarafta biraz topu tutabilsek skoru buluruz Liverpool’da bişey yok biz çok duruyoruz geride

Hakem faul çalmamaya yemin etmiş, bilhassa Barış ın faul almaya çalışması takımı oyundan iyice düşürüyor.

Bu hakemin yaptigi rezilliklerin haddi hesabi yok. Benim bu macta gram ümidim kalmadi

Bileşik hareket yapabilecek adam lazım Lang veya Sane gibi.

Skor anormal değil. Dünya'da her takım bu sonucu alabilir ilk yarı Liverpool'a karşı. Ama problem şu ki; hiçbir tepki veremiyoruz sahada.

Herifler inanılmaz baskı yapıyor. Pasla çıkmak mümkün olmadı hiç. Bir tane özel iş yapacak adam şart. Sane ve İlkay'ı çağırıyor oyun.

Polonya ikinci liginde bile mac yönetemeyecek hakeme cl seviyesinde mac vermisler

Madem marciniak sakat neden bu maca atandi böyle bir sacmalik görmedim hic

yapacak bi şey yok beyler. böyle top seviye takımları elemek çok çok zor. hedefimiz her zaman böyle takımlarla karşı karşıya gelebilmek olmalı o saatten sonra elersek çok büyük iş olur elenirsek çok mühim değil. takımdan razıyız.

lang olmayınca top önde kalmıyor maalesef

sallai savunmada da pek katkısı vermedi

beni en çok şaşırtan ise boey

futbolu unutmuş resmen

Devrede topculara söyle okan. Kaybedecek birseyimiz yok cikin saldirin diye, cikar osiyi barisi forvete cek langi sola al. Sallai cikar saneyi saga al. 60gibi sara yunus yap

diger herkes maca hazir
apo agabey biraz panikledi
sallai biraz panik
boey biraz leyla
ama herkes hazir gelmis

osimhen bitirdi bizi
guvendigimiz daglara kar yagdi
olmayacagi varmis
cok yazik oldu top bizdeydi iyiydik bence

pozisyonlara da girecek sekildeydi oyun
10 kisi olmamiza ragmen iyi durduk

ah ulan