⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Osimhen zaten eksik oynatıyor kesin çıkmalı. Onun harici Boey, Sallai çok çok kötü. Onlar da çıkabilir

Osimhen sakatlandı, ne koşabiliyor ne hava topuna çıkabiliyor, Sallai desen yokları oynuyor. Eğer Osimhen'i iyileştirebilirlerse Sallai yerine Sane veya Lang girmeli. Osimhen oynayamayacaksa Lang ve Sane beraber girmeli ve Barış mecburen santrafora geçmeli. Hiç Icardi demeyin beyler, Icardi'yi fizik olarak ezim ezim ezerler bu maç.

Hakem tam bir onun bunun çocuğu, ona şüphe yok. Allah belasını versin, çoluğundan çocuğundan çıkarsın.
Çatır çatır pozisyona giren bir takım olsak Icardi o topu yine kaleye sokar ama önde baskı dışında pozisyon bulamıyoruz. İlk yarı Icardi onlarda olsa hattrick yapmıştı

Allahtan skor 3-5 olmadı maç hala dengede

Şimdi gider 2-3 olduktan sonra oyuna müdahale etmeye çalışır iş işten geçince

Zaten paniğe meyilliyiz deplasmanda. Osimhen daha maçın başında sakatlanınca hiç giremedik. Umarım ilk yarı sonunda Uğurcan'ın yaptıkları 2. yarı için motivasyon olur. Aslında savunmada atıyorum Juve maçı kadar kötü karşılamıyorduk, iyi duruyorduk ama gitgide dağılmaya başladık maalesef. Hakem faktörünü de aşağıda anlatıcam. Ancak 2. yarıda artık her ne olursa olsun, vites yükseltmemiz ve oyunu oynamamız lazım, Osimhen sakatsa çıkmalı. O kafadaki soru işaretini atalım, önümüze bakalım. Tarih yazmak için 45dk. Hiçbir şey belli olmaz. Defansları da cidden sıkıntılı, fırsat veriyorlar aslında.

Maça da adeta planlayarak göz göre göre sakat hakem atamışlar. İngilizler parmağında oynatıyor çapsız herifi. Osimhen'inkinde ne oldu göremedim anlayamadım şimdi yalan olmasın ama; Lemina'nın yüzüne dirsek göstererek kafa topuna çıktılar faul çalmadı, Torreira'ya sarılık bastılar görmedi, Barış Konate'yi basıp geçmiş giderken arkadan çekildi (tekrarını göstermediler ama net gibiydi) vermedi, gol olan kornerden hemen önce de orta sahada yine net faul var gibiydi (onun da tekrarını vermediler) onda da vermedi, bunların hemen hepsi tehlikeli atağa dönüştü... Penaltıda temas hafif olmasına rağmen cart çaldı (ki penaltı değil diyemem) ancak standardı anlama açısından söylüyorum. Yine de 1-0 olduktan sonra azıcık dengeli yönetmeye başladı halem. 2-3 faulümüzü verdi hiç değilse...

mucize olması lazım kötüyüz
takımın ateşlenmesi lazım ve biraz ürkek oynuyoruz. ilk 5-6 dakika dedim fena oynamıyoruz ama Osi sakatlanınca enerjisi düştü, tüm takımın enerjisi düştü. Bu durum benim şu şekilde canımı sıktı eleriz eleniriz bu başka bir durum karşısı Liverpool ama Osimhenin enerjisi düştüğü için takımın da enerjisinin gerilemeye başlaması çok tuhaf, yani herkes nasılsa birşeyler yapar diye düşünerek, sırtına Osimhen'e dayamış gibi izlenim verdi, tek taktik Osimhen ile işliyor bu takımda, bu nedenle Osi iyiyse takım iyi ama Osi kötüyse takımda kötü oluyor, Sane, Lang , İlkay, Yunus ve bazen Barış'a fazla haksızlık ediyoruz diye düşünmeye başladım.

Mantıklı değişiklikleri yapmadan başlar ve 70. dk ya kadar beklerse Okan hoca büyük hata yapar. Hadi be ufak dokunuşlar ile kazanırız bu maçı inşallah...

Herifler güçlü falan tamam da fırsat bulup oynamaya çalıştığımızda da hakem sindiriyor takımı, Allah ne verdiyse giriyorlar tık yok herifte. Barış'ı arkadan çekip düşürdükleri pozisyonu es geçince umudu kestim zaten. Min. 3 sarı kartı var L'pool'un ama hakem faul çalmayı bile tercih etmedi. Abv. ne diyeceksin başka.

Topla biraz oynayip gecis ve ataklarda bulunsak koyucaz

Taraftar grubu çok ağlak yav

Siirt jetpayla oynuyormuşuz gibi tepkiler var

Ulan cl 16dayıx bişeyden de keyif alın :)

Gerçekten bak hani kötü oynuyoruz bu ayrı konu abi

Ama bence 2 maç kazandık diye Liverpool'un büyüklüğü anlaşılmıyor

Anfield deplasmanından Messi'li Barça sağ çıkamadı yeri geldiğinde ikili elemede elendiler

Buradan çıkmamız tarihimizin en büyük başarısı olur benim gözümde UEFA şampiyonluğuyla eş değerdir

Geri
Üst Alt