- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
La bırakın gol atmayı Allahaşkına bak bide ereni alacak yaa
Ezbere değişiklikler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La bırakın gol atmayı Allahaşkına bak bide ereni alacak yaa
Boylede elenmesin be erayim. Deplasmanda yok bu takimOğlum elenelim demiyor muydunuz alın işte elenmenin krali
Duraun kovamaz onuYönetim kurulu Okan Buruk ile devam etmek istemiyordu normalde Avrupa performansından dolayı. Dursun Özbek son bir şans verdi. Sezon sonu kimse tutamaz artık takımda hocayı.
Ne 6si 8deydik şuanMücadele de etmiyoruz. Uğurcan olmasa 6 olmuştu zaten çoktan.
Bir ara oley oley çekiyorlardıinanılmaz hırs yapmışlar yalnız bu sene 2 kere yendiğimiz için, son düdüğe kadar durmayacaklar
Ne var da Avrupa performansındaYönetim kurulu Okan Buruk ile devam etmek istemiyordu normalde Avrupa performansından dolayı. Dursun Özbek son bir şans verdi. Sezon sonu kimse tutamaz artık takımda hocayı.
Tüm deplerde kayıbız zaten ajax hariçBu takımı taraftar oynatiyor Avrupa'da sahasinda
bu sene gayet iyiydik avrupadaYönetim kurulu Okan Buruk ile devam etmek istemiyordu normalde Avrupa performansından dolayı. Dursun Özbek son bir şans verdi. Sezon sonu kimse tutamaz artık takımda hocayı.