⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

elendigimiz kesınlıkle iyi oldu yoksa lige adam kalmayacaktı ,bu seviyeler icin bütün oyuncularımız önce mental sonra fizik olarak çok çok eksik

iç sahada taraftar gazıyla coştugumuz bugun kanıtlandı.
bence temel sorun orta saha kalitemizde.Mesala tor ve leimina yerine bizde sbozlai ve öc alister olsaydı turu geçerdirk .Ben toruda leminayıda çok severim ama şl de bu seviye için ikiside yetersiz hemde baya

Lang'da bir şey yoktur da Osi'de kesin çatlak var bence. Daha önce kolunu çatlatmış varsa tecrübesini aktarabilir.

4 te kalması iyi oldu ama Uğurcan olmasa 7-8lik olurduk o kadar rezildik. Bir tane tehlikeli atağımız yok lanet olsun

Yemin ediyorum bu liverpoolda birşey yoktu
Eleyemeyeceğimiz takım değildi
Ah bir standart takımla çıksaydık da bir görseydik
Bizim hoca maalesef kaldıramıyor buraları
Korkuyor hep isimli rakip olunca

5 gol beklentisi nedir, Barcelona 7 atmış onların bile daha düşük. Şansızlık da vardı ama Osimhen olsa da 3 olurdu belki. Bu seviyelere yetmiyor oyun. Bugün 6 gol ihtiyaçları olsa 6 olurdu maç, öyle bir oyun oldu.

Bugün kendime söz vermiştim Okan'a laf çakmayacaktım, ama bir insan evladı bu kadar da kaşınmaz ki.

Geçmiş olsun. Lang’ın parmağı koptuğu söyleniyor:(( çok üzücü… oyunun skorun canı cehenneme. Takımın ayaklarına sağlık.. hoca hariç..

4-0

90+6 da bile kalemizdelerdi.

Juve turundan ders mers cikarmamisiz burasini da cebe koyalim.

Keyifli ve basarili avrupa sezonuydu, tadini da cikardik. (ath. Madirdin kendi kalesine attigi golun de payi buyuk)

Genel serüvene bakarsak güzel bir yıl geçti son maçı skor olarak olmasada oyun olarak daha iyi kapatmak isterdik olmadı neyse artık tek odak lige konsantre olmak lazım seneyede buralarda olmak için ..

Sağlık olsun artık işimize bakıp şampiyonluğu alalım, adamlar ağır favoriydi zaten. Ama hala çoğu maçı arena'nın atmosferi ile kazandığımızı düşünüyorum bence kaliteli bir oyunumuz yok bunu çok göz ardı etmemek lazım.

Geri
Üst Alt