⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Neyseki asiri rezil bir sonuc cikmadi, rahat 6-7 olacak macti

Yenilmek ve elenmek normal ama sahaya biraz daha karakter koyan bir takim beklerdim acikcasi

Cok aciz bir görüntü verdik

Avrupa‘da deplasman karnemiz skandal

Güzel renk kattık Şampiyonlar Ligi'ne. Evimizde bir zamanlar olduğu gibi rakiplere cehennemi yaşatmayı tekrardan başardık, o özlenen günleri yaşadık. Her takım ve futbolsever bunu gördü.

Taraftar açısından bakarsak ilk 24 için başarı dedik, Juve'yi eledik, Liverpool'u de ilk maçımızda tekrar yenerek lig aşamasının tesadüf olmadığını gösterdik.

Oyuncuların, teknik heyetin hepsinin emeğine sağlık.

Avrupa macerası iyi geçti genel olarak maddi manevi kazanımları büyük oldu bence. Öğrenilen ve ders çıkarılan çok şey oldu herkes adına. Seviyeyi de böylece görmüş olduk ki herkes kendini ölçtü tarttı yine takım içinde.

Seneye bi tık daha üzerine koymalıyız ligi şampiyon bitirip.

Arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz
Ekitike oynamayan isak.
Sobozlai
Wirtz Konate
Sadece su adamlar bizim takımdan daha degerli
Normal Allah korudu 8 filan olurdu
Yatin kalkın sukredin

Çok boş yapıyorlar çok boş bizim kadronun 2 katı değer de transfer yaptılar bu sezon neredeyse adamlar seviye farkı bariz yüksek taraftar yasağın var hakem ortada buraya gelmek başarıdır abi

bence temel sorun orta saha kalitemizde.Mesala tor ve leimina yerine bizde sbozlai ve öc alister olsaydı turu geçerdirk .Ben toruda leminayıda çok severim ama şl de bu seviye için ikiside yetersiz hemde baya
istedigin oyuncuları yaz dunya üzerinden yine gecemeyebılırsın
1.sorun takım olarak oyun mentalitesi yok
deplasmanlarda bir oyun tarzımız yok
ve daha önemlisi fizik olarak bu seviyeler ıcın cok cok cok gerilerdeyiz

Bazı oyuncuların seviyesinin ne olduğunu çok güzel ortaya çıkaran bir maç oldu. Şu maça bakıp gelecek için çok güzel planlama yapılabilir ama nerde. Misal sallai olmaz. Eğer talibi varsa satıp bi üstünü bulmak gerek ayrıca yabancı hakkını oynatmayı düşünmediğin oyuncu ile doldurmamak gerek.

Neyse iyi oldu arkadaslar

Arslanlar gibi dev takimlara kafa tuttuk..

Ben zaten LIGI dusunuyordum..

Sampiyonluk yolculugunda avrupada da cok basarili bir sezon gecirdik

Cimbomla gurur duyuyorum

Langın parmağı koptu diyorlar inşallah doğru değildir çok üzüldüm ya

Canınız sağ olsun be.
Biz bu takıma bir mağlubiyetle sırt çevirecek değiliz.

Teşekkürler Galatasaray.

Sağlık olsun elinden geleni yaptı takım, biraz daha karakter koysak biraz zorlasak liverpolu tabiki mutlu okurduk ama kolay değil ilte bu işler. Lizbon bile 3-0’ın rövanşında 5 atıp yolladı

Hoca oyun icersinde bu kadar pozisyon degistirmeyi birakmali. Sakat Osimheni ne diye 25-30 dakika oyunda tutuyorsun. Kim ne derse desin Icardi girecekti oyuna. Baris felan hikaye o bölgede.

Geri
Üst Alt