⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

okanın marifeti tamamen usturuplu yenilmeyi bilmiyor. Başta çıkan kadro yanlış. Sonradan soktukları yanlış değişiklik dakikaları yanlış. Doğru yaptığı tek şey boynuna atkıyı düzgün bağlaması.

Osimheni bitirirsek bunlar biter düsüncesiyle hayvani saldiriya maruz kaldi ve kolu kirildi. Hakemde buna eslik etti. Oynadigimiz oyuna kizabiliriz evet ama basta evdeki macta nizami golümüzü yemelerinden, sancheze kolayca sari kart cikmasina, daha sonra seyircisiz birakmalarina ve hersey yetmemis gibi son anda hakemi degistirmelerine kadar cok adaletsiz bi yönetim oldu. Hem uefa hem hakemler tarafindan. Deplasman maclarda bukadar sertlige müsade edildigi yerde hayatta galibiyet veya berabere cikamasin. Lobi olarak sanki liverpoolun gecmesini istediler yoksa o ikinci attigimiz golü clde hicbir macta iptal etmezler. Elbette deplasman oyunumuzda yetersiz, sadece kapanmaya oynayamasin. Sallayi alip otobüs cekiyorsun, olmaz bu seviyede önede oynayacan kanat oyuncularinla hizli cikmayi bilecen. Buna müsayit sane ve lang var sen sallai ile cikiyorsun. Ikinci yarida hatadan dönüyorsun ama is isten gecmis oluyor hem osimhen yok takimda hem corbaya dönmüs oluyor takim bi an bukadar degisiklik olunca. Neyse nekadar eksik olsada oyun planimiz yinede yenilgide hakemin katkisi büyük, bi tarafi oynatti bi tarafi durdurdu. Hatta 1:0 dan önce, kornerden önce saraya faul var. Böyle kactane bize yapilan faulü es gecti ama onlara gelince kolayca durduru oyunu. Yinede iyi bir avrupa sezonu gecirdik sayilir, bundan sonra basarimiz devam eder ve daha ilerleri gideriz ins.

Deplasman maçlarında facia sonuçlar aldık bu sene Ajax maçı hariç

Okan Buruk, FT‘den hic mir bir sey ogrenmedin ya. Leeds deplasmani, Arsenal finali…

„Oynadiniz, oynayacaz.. saldirmak en iyi savunmadir“

Osimhen sakatlandiysa cikar, al Ilkay‘i top tutsun, al Lang‘i ilk macin en iyi adami

Sané bu maclarin adami

Sara, Sallai.. bunlar bu maclarin oyuncusu degil

Okan Buruk, FT‘den hic mir bir sey ogrenmedin ya. Leeds deplasmani, Arsenal finali…

„Oynadiniz, oynayacaz.. saldirmak en iyi savunmadir“

Osimhen sakatlandiysa cikar, al Ilkay‘i top tutsun, al Lang‘i ilk macin en iyi adami

Sané bu maclarin adami

Sara, Sallai.. bunlar bu maclarin oyuncusu degil
Leeds maçındaki kadro bizim kadronun içinden geçer usta. Yine de haklısın tabii.

Kümülatif olarak başarılı miyiz kesinlikle başarılıyız buna denecek bir şey yok. Bodo ile beraber bu türün en düşük piyasa değerine sahip takımı idik. Bu yönden net bir başarı var ve bunu tebrik etmek gerekiyor.

Ancak kesinlikle geliştirilmesi gereken şeyler de var bunu görmeliyiz . Okan Buruk bu sene de şampiyon olması durumunda takımda kalır ki kalmalı da ancak burada yönetimin reaksiyon alıp özellikle yardımcı hoca konusunda kendini geliştirmesi gerekir. Bu takımın oturmuş bir set savunması yok ,kontrollü oyunu yok, kontra atak oyunu yok. Bu durumlarda hocanın teknik ekibine mutlaka ama mutlaka takviye lazım. Ayrıca kadroya da sağlam 2-3 ekleme yapılmalı...

Madem bu kadar fizik güce dayalı oynuyoruz, dinlendirsene ibfk maçında takımın yıldızlarını. Allahın nimeti, yenilsende 4 puan ondesin zaten, fener kucağına gelecek daha, %99 bitirmissin işi. L'pool bile son tottenham macinda 4 oyuncusunu rotasyona sokmuştu.
Üst üste bu kadar maç binince takım patatese döndü dün gece. Fiziksel direnc hiç gosteremedik. Lucescu gibi oyunu sogutma, tempoyu düşürme gibi meziyetlerde Okan hocamızda yok maalesef.
Hersene ayni film, zor deplasmanlarda dağılıp gidiyoruz avrupada.. Buna mutlaka bir çözüm bulunmaliydi, 4 yıldır ayni hoca, kadro hersene ustune konarak gelişiyor. Ama deplasman bozgunlari hiç degismiyor maalesef!!

Bu arada bir yanlış anlamada olmasın.. Liverpool'a elenmek dunyadaki en dogal olay. Dogal olmayan, 4-0 biten maçta en iyi oyuncumuzun açık ara ugurcan olması!! Bu kadarda ezilmemeliydik.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

juve macının üstüne böyle bir rezillik yasamayız diyordum beterini yasadık. ayakla oynanan oyunda da tane elden sakatlık verdik. dünün en güzel olayı uğurcandı. 4 gol yiyip 8.8 reyting almış. bugün kalede o olmasa tarihi bir skorla rezil olacaktık. sağlık olsun diyebileceğimiz bir maçtı onu da diyemiyoruz. bu seviyelerin takımı olamayacağız sanırım yakın gelecekte. bu lig bu standartlarda devam ederse uzak gelecekte de olamayacağız.

juve macının üstüne böyle bir rezillik yasamayız diyordum beterini yasadık. ayakla oynanan oyunda da tane elden sakatlık verdik. dünün en güzel olayı uğurcandı. 4 gol yiyip 9.9 reyting almış. bugün kalede o olmasa tarihi bir skorla rezil olacaktık. sağlık olsun diyebileceğimiz bir maçtı onu da diyemiyoruz. bu seviyelerin takımı olamayacağız sanırım yakın gelecekte. bu lig bu standartlarda devam ederse uzak gelecekte de olamayacağız.

Live de nasıl ki 2 deplasmanda bize yenildiyse, biz de maalesef kötü oyunla onlara yenildik. Aslında bu sene gösterdiğimiz gelişimi görmemiz lazım.

Ancak günün sonunda bu takım gelecek seneler için umut vaad ediyor mu? Evet. Önemli olan bu.

Apokerim'in dediği gibi seneye daha güçlü geleceğiz.

Böyle böyle büyüyeceğiz.

juve macının üstüne böyle bir rezillik yasamayız diyordum beterini yasadık. ayakla oynanan oyunda da tane elden sakatlık verdik. dünün en güzel olayı uğurcandı. 4 gol yiyip 8.8 reyting almış. bugün kalede o olmasa tarihi bir skorla rezil olacaktık. sağlık olsun diyebileceğimiz bir maçtı onu da diyemiyoruz. bu seviyelerin takımı olamayacağız sanırım yakın gelecekte. bu lig bu standartlarda devam ederse uzak gelecekte de olamayacağız.
Ligimizde çok boktan.

Hayali bir düşman yaratan ruh hastası şizofren bir rakibimiz var. Hani bir barcelona - real madrid çekişmesi yaşasak birbirimizi geliştiririz bu ligde. Ama kim başarılı olursa onu aşağı çekmeye çalışan köylü kurnazları insanların olduğu bir ülke burası. İşte bu ülkeden de başarı 13 senede bir çıkıyo.

Geldi gecti. Gunahiyla sevabiyla, hocanin Avrupa'daki en basarili sezonu oldu. Hedef ilk 24'tu, ilk 16 yaptik. Ugurcan bizi yikimdan kurtardi, benim icin yeterli.

Benim gordugum bu takima acil Mertens vari bi 10 numara sart. 3 orta saha isi bize yaramiyor. Bir tane de saglam 6 numara sart. Lemina 1 yas daha yasli olacak. Boyle milli araya can kurban, ilac gibi gelecek. Sampiyon olalim, onumuze bakalim.

Geldi gecti. Gunahiyla sevabiyla, hocanin Avrupa'daki en basarili sezonu oldu. Hedef ilk 24'tu, ilk 16 yaptik. Ugurcan bizi yikimdan kurtardi, benim icin yeterli.

Benim gordugum bu takima acil Mertens vari bi 10 numara sart. 3 orta saha isi bize yaramiyor. Bir tane de saglam 6 numara sart. Lemina 1 yas daha yasli olacak. Boyle milli araya can kurban, ilac gibi gelecek. Sampiyon olalim, onumuze bakalim.

Bence de bakış açımız böyle olmalı. Ben şöyle bakıyorum biz bu Live galibiyetlerini geçen sene alamazdık, ondan önceki sezon da alamazdık. Ama bu sene 2 kere Live'yi yendik. Bodo Ajax galibiyetleri. Bunlar bize bir şeyler anlatır. Tıpkı deplasmandaki 2 kötü maçımızın da bir şeyler anlattığı gibi.

Seneye ilk 11'e atıyorum 3 tane gerekli oyuncu alırsın, daha güçlü olursun, deplasmanda da daha iyi oynamaya başlarsın daha çok çalışarak, daha çok tecrübe kazanarak vs.

Dün Liverpool ile siklet farkımızın hayvan gibi ortaya çıktığı bir maç oldu.

Live de nasıl ki 2 deplasmanda bize yenildiyse, biz de maalesef kötü oyunla onlara yenildik. Aslında bu sene gösterdiğimiz gelişimi görmemiz lazım.

Ancak günün sonunda bu takım gelecek seneler için umut vaad ediyor mu? Evet. Önemli olan bu.

Apokerim'in dediği gibi seneye daha güçlü geleceğiz.

Böyle böyle büyüyeceğiz.
bu yılların getirdiği avantaj. yönetim aynı hoca aynı hocanın istediği üst düzey topcular alınıyor vs. yönetim değişsin hoca gitsin üzerine mi koyuyoruz biz mi tepetaklağa geliyoruz görürüz. bir yerlerde yanlıslık var tek oyuncu kalitesine bağlayamayız bu işi. yani o içerdeki macları bilmesek anlarım vakit var derim ama bu kadar ters iki performans bana normal gelmiyor.

gene de geldiğimiz nokta olarak bakarsak iyi yerde bitirdik diyebiliriz cl ini. her sene buralara oynarsak belki gelisiriz.

bu yılların getirdiği avantaj. yönetim aynı hoca aynı hocanın istediği üst düzey topcular alınıyor vs. yönetim değişsin hoca gitsin üzerine mi koyuyoruz biz mi tepetaklağa geliyoruz görürüz. bir yerlerde yanlıslık var tek oyuncu kalitesine bağlayamayız bu işi. yani o içerdeki macları bilmesek anlarım vakit var derim ama bu kadar ters iki performans bana normal gelmiyor.

Dün özelinde söyleyeyim,

1) Tecrübe eksikliği (Newcastle daha dün 7 yedi, normalde 7 gol yiyecek bir takım asla değil ama bilmiyor buralarda oynamayı)
2) Oyuncuların siklet farkı
3) Hocanın deplasmanda daha oturaklı oynatması

Bu takım iki sezon içerisinde güzel gelişim gösterdi. Young Boys facialarından buralara geldik.

Seneye daha da iyi olacağız bence.

Uefa lobisi bu maçı Liverpool galibiyeti olarak ayarladı başka açıklaması yok, 2 maç almışız, bu maçta da Liverpoolun zorlanacağı aşikâr, artı İngiliz takımları hep elendi, çeyrek finale bir Türk takımının çıkması hiçbir şekilde işlerine gelmezdi. Osimhen sakatlığı düzenimizi bozdu ve fark geldi. Maçın özeti budur.

Burada önemli konu sezon başından beri korktuğum, sosyal medyada ve burada da defalarca dile getirdiğim kadro yetersizliği konusu, sezona 2 stoper ve 1.5 forvetle başlama skandalı, zaten nerdeyse Ş.ligi gruplarından çıkamamaya neden olacaktı. Bu turda da iyice patladı. Bu seviyelerde devşirme pozisyon olmaz! Stoperin cezalıysa yerine stoper koyarsın, forvetin sakatlanırsa da yerine yedek forvetini koyarsın bu iş bu kadar nettir!! Icardi gibi bir futbolcu bu kadar önemli bir maçta bu kadar kritik anlarda 45 dk bile oynayamıyorsa burada çok ciddi sıkıntı var demektir! Herşeye rağmen çok iyi gittik, Okan da bazı konularda artık seviye yükseltmişti ama malesef sezon başı öngörüm doğru çıktı, STOPER VE FORVET EKSİKLİĞİ YÜZÜNDEN ELENDİK. Sağlık olsun, ama gelecek sezon kadroda mutlaka 4 stoper ve 3 forvet olmalı.

Geri
Üst Alt