⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool 4-0 Galatasaray | MS | 18 Mart | TRT 1

Dün özelinde söyleyeyim,

1) Tecrübe eksikliği (Newcastle daha dün 7 yedi, normalde 7 gol yiyecek bir takım asla değil ama bilmiyor buralarda oynamayı)
2) Oyuncuların siklet farkı
3) Hocanın deplasmanda daha oturaklı oynatması

Bu takım iki sezon içerisinde güzel gelişim gösterdi. Young Boys facialarından buralara geldik.

Seneye daha da iyi olacağız bence.
insallah öyle olur. buraya kadar gelinen yol ortasındayız hala işin bence. bi bu kadar daha gelisebilirsek bahsettiğin yerlerden belki müccadele edebiliriz bu takımlarla.

Juve ve Lpool deplasmanları çok benzer. İyi kötü dengede başlayan maçlar, rakipler çok bastırsa da pek gol atabilecek gibi görünmüyorlardı. Sonra birşeyler oluyor ve korkunç bir kontrolsüzlükle dağılıyoruz. İlk maçta Sanchez'ın saçmalığıyla başlayan, ikinci yarı iyice artarak devam eden rezalet. Bu maçta Osimhen'in sakatlığıyla başlayan ve ikinci yarı paramparça olmayla devam eden rezalet. Mental olarak aşırı zayıf bir görüntü veriyoruz böyle maçlarda.

insallah öyle olur. buraya kadar gelinen yol ortasındayız hala işin bence. bi bu kadar daha gelisebilirsek bahsettiğin yerlerden belki müccadele edebiliriz bu takımlarla.

Bu işin olayı bu zaten Danyal heis. Hep buralarda olmak. Seneye daha iyi mücadele ederek son 16'da elenmek belki de. Böyle böyle gelişeceğiz. Önümüzdeki 4-5 yıl boyunca hep buralarda olursak, ardından PSG gibi süpriz bi yarı final-final neden yapamayalım derim eldeki maddi imkanlardan dolayı.

Yaratılan genel havayı görünce insanların futbolun gerçekliğinden kopuk, sadece Galatasaray ekseninde futbolu konuştuğunu görüyorum. Dünyada Real Madrid kültürü dışında Liverpool deplasmanına favori çıkabilecek bir takım yok. Messi - Suarez'li Barça 4 tane yiyip elendi o statta. Daha iyi olmalı mıydık? Olmalıydık ama 1 saniye bile nefes almana izin vermediler. Yenilirken de gerçeği görüp düzgün kaybeden olmayı öğrenmesi gerekiyor herkesin. Bu seviyelerde düzenli oynadıkça bu kaliteye de adım adım yaklaşacağız.

Yaratılan genel havayı görünce insanların futbolun gerçekliğinden kopuk, sadece Galatasaray ekseninde futbolu konuştuğunu görüyorum. Dünyada Real Madrid kültürü dışında Liverpool deplasmanına favori çıkabilecek bir takım yok. Messi - Suarez'li Barça 4 tane yiyip elendi o statta. Daha iyi olmalı mıydık? Olmalıydık ama 1 saniye bile nefes almana izin vermediler. Yenilirken de gerçeği görüp düzgün kaybeden olmayı öğrenmesi gerekiyor herkesin. Bu seviyelerde düzenli oynadıkça bu kaliteye de adım adım yaklaşacağız.
Barcanın 4-0 yenildiği ambians vardı dün. Acayip bilenmişler birde.

Koca şl finalleri olan barca madrid gibi takımlar çıkamıyo afedersin biz şu an kimiz diye sorarlar.

Dün özelinde söyleyeyim,

1) Tecrübe eksikliği (Newcastle daha dün 7 yedi, normalde 7 gol yiyecek bir takım asla değil ama bilmiyor buralarda oynamayı)
2) Oyuncuların siklet farkı
3) Hocanın deplasmanda daha oturaklı oynatması

Bu takım iki sezon içerisinde güzel gelişim gösterdi. Young Boys facialarından buralara geldik.

Seneye daha da iyi olacağız bence.
Aynen katılıyorum.
Bence çok iyi tecrübe oluyor aslında.Üstüne koyabilmemiz adına orta sahayı çok daha kuvvetli tutmamız gerektiğini ,kanat oyuncularının çok daha fazla yürek ortaya koyma gerekliliğini umarım ki hazımsamışızdır.Seneye 3-5 takviye ile daha güçlü bir biçimde bu platformda olmamız en güzeli olacaktır. Rakibin kaç tane ortasahası mevcuttu , bizim karşı koyabilecek kaç ortasahamız mevcuttu.Olay burada bitiyor zaten.

Tabi ki bahane değil ama Osimhen sakatlığı olmasa bu şekilde ezilmeyecektik. Osimhen çıkınca takımla da çok oynamak durumunda kaldık. O kahpe sakatlık yaşanmasa belki yine aynı skor olurdu ama oyun anlamında çok daha dengeli gidecekti muhtemelen.

Yav adam kaliteli tişört giyiyor diye maci onemsemedi diyen mi oyundan cikti diye sattı diyen mi . İlk yarı oynamis Mac çıkışı tişörtü giymiş havalı adam bence ovunulecek bir sey oyunumuz iyi giyinsin iyi oynasin vb. neymis basin icin giyinmiş abi ne kafalar ya bunlar taraftar mi. Bunlar sporsever mi bunlar bu kafalar sayesinde sacma sacma elestiri bizi ileri götürüyor diyen kendi saldirganliklarini elestiri diye belirten zekalar .

Son düzenleme:
Maalesef biz henüz şimdilik güç olarak, atletizm olarak kendi evinde turu geçmek zorunda olan kararlı bir Liverpool ile mücadele edebilecek seviyede değiliz.

Osimhen sakatlanmasaydı, Sanchez oynasaydı vs sonuç değişmezdi.

Maçı böyle oynamak bizim tercihimiz de değildi, aksine maça ön alanda pressle başladık ama Liverpool dedi ki hop hemşerim siz 2 defa sahanızda bizi yendiniz, bugün burada sadece bizim dediğimiz olacak, biz ne istersek öyle olacak dedi.

Ulan Dursun özbek almadın baba 6 numarayı devre arası başlarım senin kongrene

Daha umutlu bakardık şu maça
Dedik maalesef bu orta sahanın yetmeyeceği çok barizdi

Şampiyonlar liginde deplasmanlarda çok silik olmamız orta saha kalitesinin yeterli olmamasından kaynaklı

Bence tamamiyle değişmeli orta saha ve oraya net adamlar almak gerek
bir taneside uzun boylu fizikli Pape Gueye tarzı o alanı savunan kapatan biri olmalı
inanılmaz kolay geçiliyor bizim orta sahamız

Ne skor ne oynanan futbol ne elenmemiz hiçbiri umrumda değil, hiçbiri için nerdeyse canım bile sıkılmadı çünkü zaten belliydi herşey ama sakatlıklar içime öküz oturttu, özellikle osi’ninki. Keşke 10-0 yenileydik de osi sakatlanmasaydı

Ne skor ne oynanan futbol ne elenmemiz hiçbiri umrumda değil, hiçbiri için nerdeyse canım bile sıkılmadı çünkü zaten belliydi herşey ama sakatlıklar içime öküz oturttu, özellikle osi’ninki. Keşke 10-0 yenileydik de osi sakatlanmasaydı

7-0'a okeyim ama 10-0 değil yav 10-0 yenilirsek 35-40 sene boyunca her farka giden maçta Galatasaraylılar heyecanlandı Galatasaraylılar ekran başına geçti Galatasaraylılar umutlandı edebiyatını dinlemek zorunda kalırdık.

Takmaya gerek yok normal bu skor tam tahmin ettiğim gibi bitti. Yalnız rüyamda 2-1 yenmiştik az önce uyandım bir hevesle baktım o biraz burktu içimi o kadar.

Önemli olan kalıcı başarı daha 3 ay önce takımın yarısı yok diye ağlıyorduk 3 tane adam ekledik diye bir şey değişti falan zannettik ama olmuyor o işler.

Bu bok gölüdeki ligden kendimizi kurtarıp ufak tefek başarılarla yetinmeden devam etmeliyiz.
Bu sene çok sövdüm çok dert ettim. Sakin kalmak kazım, adım adım ilerlemek lazım. Önce hoca oturacak benim ekibim(Scout dahil) neden yetersiz diye düşünecek ve buradaki seviyeyi yükseltecek.
Sonra kolektif bir oyun şablonunu takıma entegre edeceğiz.
En büyük eksigimiz deplasman oynumuz, bikere kontra oyunu ne demek oldugunu bilmiyor. Bunlari gelistiremese avrupada son16 ilerisi hayal. Rams parkta taraftar gücüyle herkesi yenebiliriz ama onuda savasarak. Önalan pres yaparak rakibi hatya zorluyoruz, orda bile pek bi oturmus hucum set oyunumuz yok. Ama yinede o sekil gecisi iyi yapabiliyoruz. Kapanip topu kazandiktan sonra hicbir sekil hizli cikamiyoruz, gecisi yapamiyoruz. Halbuki clde deplasmanlarda en büyük silah bu oluyor tecrübeli takimlarin. Sen gidip bunu yapabilen adamlari benchte tutup savunma agirlikli sallaila cikiyorsun. Nasil kontra yapacan? Sadece fizikli oyuncularla cikiyorsun birazda oynamayi düsünücen.

7-0'a okeyim ama 10-0 değil yav 10-0 yenilirsek 35-40 sene boyunca her farka giden maçta Galatasaraylılar heyecanlandı Galatasaraylılar ekran başına geçti Galatasaraylılar umutlandı edebiyatını dinlemek zorunda kalırdık.

Osinin yokluğunda burdan şampiyonluk vermek şu yazdığına kıyasla çok daha büyük yıkım olur

Çok aşırı analize gerek yok bence, ön alan presi taraftarında baskısıyla iç sahada işe yarıyor burası bariz ama tek oyun planımız bu olduğu için deplasmanlarda dağılıyoruz. He deplasmanda aynısını denedik frankurt maçında 5 yedik dün denesek belki 8-10 olacak. Juventus maçında da adamlar bütün maç 10 kişi oynadı ona rağmen paramparça olduk. Demek ki deplasmanlarda başka bir oyun gerekiyor içeride 2-3 atıp deplasmanda 5 yemeyelim diye dua edemeyiz her maç.

Geri
Üst Alt