⚽ CL 25/26 Son 16 M:2 | Liverpool - Galatasaray | 23:00 | 18 Mart | TRT 1

Ulan Liverpool'un fikstür de sıkışıkmış. Önce tottenham, sonra biz sonra da brighton maçları var. 3 gün arayla. Bir mucize çıkarsak bari.

Ligde puan farkı 7 olunca bu maçın önemi de sanki daha da arttı. Yani elensek de üzülmem noktasından bu noktada Live'yi eleyip çeyrek final yapma şansımız varken elenirsek üzüleceğim noktasına geldim.

Ligde puan farkı 7 olunca bu maçın önemi de sanki daha da arttı. Yani elensek de üzülmem noktasından bu noktada Live'yi eleyip çeyrek final yapma şansımız varken elenirsek üzüleceğim noktasına geldim.

Elensek de üzülmem lafı en büyük kendimizi kandırma laflarından biri var ya. Ben de söylüyorum ama yalan işte.

Galatasaray şampiyonlar liginden elenecek de üzülmeyeceğiz. Kimi kandırıyoruz? Bir dünya üzüleceğiz. Tottenham çekmediği için rakitice ana bacı sövüyorum hala.

Slot ve Carragher denen heriflerin mosmor suratını görmek ve ağlamalarını dinlemek... Allah'ım sen nasip et...

Salı günü ya Chelsea ya da City "what a comeback" yaparsa çok işimize yarar. Bir de Arsenal denen aptallar ordusu Leverkusen'a karşı turu geçsin kendi evinde bir zahmet.

Arsenal + City/Chelsea turlarsa iyi olur bizim için. Yoksa Liverpool'un turu geçmesi için bizi kurban koyun gibi doğrayabilirler orada.
Arsenal gececektir bir sekilde ligde rahatladi dun baya.

City sanmiyorum, real madrid 3 avantajdan turu verecek takim degil - dun west hama puan birakinca takimda sezon bitti surati vardi.

Chelsea aptalligina yanmasin bence eleyecek skoru alabilirlerdi , 5 kardesi aldilar sacmasapan.

Ama CL bu hic bir sey kesin degil.

Juve macindaki baslangic gibi baslamayalaim, fena stres yasadik o macta.

Liverpoolu ingilterede elememiz inanilmaz bir is olur, olacak. Inaniyorum.

Juve macindaki baslangic gibi baslamayalaim, fena stres yasadik o macta.

Liverpoolu ingilterede elememiz inanilmaz bir is olur, olacak. Inaniyorum.
Eğer juve maçındaki gibi bekleyelim dersek tur 20 dakika içinde gider. Bizi biz yapan, Bodo’yu Bodo yapan şey aynı. Önde baskı ve yüksek tempolu oyun.

Liveyi eleriz psg yi içeride yeneriz psg atletik ama fiziksel olarak bizden zayıf ekip bence bizim defans hattı psg nin hücum hattıyla oynar bence birebirler sıkıntı yaratabilir psg bin hiçim hattının boy ortalaması çok yüksek değil hava toplarını alırız diye düşünüyorum

Liverpol üstüne psg elesek kupayı almış sayarım o ne öyle.

Okan Buruk‘un futbolcuyken Leeds United deplasmanini tecrübe etmis olmasi büyük avantaj

Cok çetin bi maç olacak. Gol yemedigimiz her dakika bizim avantajimiza isleyecek

Umarim geriye cekilmeyiz fazla ve ilk 3 mactaki gibi oynariz

Geri
Üst Alt