Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.947
- 28.158
- 1.933
kalecinin aptal gibi kaleye geri koştuğu topların dönüşü yüksek oranda gol oluyo. oblak'tan inanılmaz 1 ablaklık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oranın esas topçusu Martinelli zaten, o bekleneni veremeyince Trossard oynuyor. Eze de oynuyor orada, kesin orayı kapatacak bir adam almaları zor belki Gordon onu da Bayern, Barca falan istiyor.oraya transfer yapabilirler üstat
düşme ihtimali var hala
Ya nefret ediyorum şu A. Madrid'den
Savunma hocaları katıksız operasyon evladıdır futbola limon sıkan tiplerdir,
Simeone inşallah bir tane bile kupa kazanamadan kariyerin sona erer
Atletico'dan sonra bize gelmeli once, takim oyunu ve defans nasil yapilir ogretmeden emekli olamaz.Ya nefret ediyorum şu A. Madrid'den
Savunma hocaları katıksız operasyon evladıdır futbola limon sıkan tiplerdir,
Simeone inşallah bir tane bile kupa kazanamadan kariyerin sona erer
Oyle birsey yok yav, belki 2027'de olabilir kontrati bittiginde zaten Inter sampiyon oldu, sampiyon hocayi mi gonderecekler?Bir de seneye interin başına geçiyor interin bir tane bile maçı izlenmez artık, twitter da yazmışlar fetonun pkk'nın başına geçmesi gibi bir şey diye harbiden öyle tam tencere tava uyumu serie a iğrençti iyice iğrenç olacak.
Atletico'dan sonra bize gelmeli once, takim oyunu ve defans nasil yapilir ogretmeden emekli olamaz.
Oyle birsey yok yav
Bende hoslanmiyorum ama bu denli bir sistemi bizim takima oturtsa 10 senede 9 kere sampiyon yapar, en az 2-3 kere de yari finale cikariz CL'de.Ya yok YOK YOK YOK hayatta istemem
Burada derdim Simeone iyi hoca kötü hoca muhabbeti değil
Ben savunma üzerine futbol kuran, ŞL yarı finalinde şöyle kaleye otobüs çeken -ki son 1-2 yıldır nispeten daha hücum oynatıyor- tiksiniyorum nefretlik benim için
Bu kadar savunma seviyorsan git basket koçluğu yap ya
5 hafta sonra Galatasaray boyle oynamaz diye ana avrat kufur yer burada ve hoca falan degil artik emekliligi gelmis diye sepetlenir olm manyak misin yawAtletico'dan sonra bize gelmeli once, takim oyunu ve defans nasil yapilir ogretmeden emekli olamaz.
Bende hoslanmiyorum ama bu denli bir sistemi bizim takima oturtsa 10 senede 9 kere sampiyon yapar, en az 2-3 kere de yari finale cikariz CL'de.
Kaderi Lucescu'nun kaderi gibi olur.Bende hoslanmiyorum ama bu denli bir sistemi bizim takima oturtsa 10 senede 9 kere sampiyon yapar, en az 2-3 kere de yari finale cikariz CL'de.