CL 25/26 YF M:2 | Bayern Münih 1-1 PSG | MS | 6 Mayıs | TRT 1

Okan hoca cift forvete döndügünde sanki dünya da ondan baska bunu yapan hocalar yokmus gibi alay ediyordu insanlar

Adam cl yari finalinde caresiz kaldigi icin cift forvete döndü baska bir cikis yolu bulamadi

Futbol da bunlar var ama bizde insanlar uefa pro lisansini dogustan aliyorlar
99%‘u skor taraftari

LE'yi ovup takim savunmasi nasil yapilir, keske Okan da boyle oynatabilse demek yerine Okan'i aklayabilmek icin Bundesliga sampiyonu, CL finalisti hoca da cift santrafordan baska bir cozum bulamadi diyorsunuz. Pes dogrusu. M3sela Okan da 90 dk sahada sicmadik yer birakmayan Olise'yi sahada tutardi diyebilir misiniz? Demezsiniz. Cunku Okan asagi Okan yukari.

Yahu laf sokarken bari gerçeklerin farkında olarak bir şeyler yazın ciddiye alsınlar. Bir tarafta çift forvete dönünce sonuç alan bir hoca, diğer tarafta her çift forvete döndüğünde orta sahayı tamamen kaybedip skandal sonuç alan bir hoca. Biri kocaeli karşısında yapamıyor, diğeri şampiyonlar ligi yarı finalinde başarabiliyor.

okan buruk tarikatı.. bari şurayı rahat bırakında futbol tarihinin en özel teknik direktörlük performanslarından birinin sergilendiği maçın yorumlarına bakalım. fblilerdeki şizofrenik evrenin paraleli bizim taraftarda okan buruk özelinde var maalesef

okan buruk tarikatı.. bari şurayı rahat bırakında futbol tarihinin en özel teknik direktörlük performanslarından birinin sergilendiği maçın yorumlarına bakalım. fblilerdeki şizofrenik evrenin paraleli bizim taraftarda okan buruk özelinde var maalesef
Bunun 2 tarafli oldugunu unutuyorsun. Sevenleri varsa nefret edenleri de var. Bu ikilik zaten dinamiti koyacak yakinda. Herkes sagduyulu olmali.

Hırsızlar Bayern'e yeni bir Real travması yarattı. Bu kadar hakemle elenen başka bir büyük takım yoktur. Demek ki sandıkları kadar ağırlıkları yok Almanların. Gerçi bedevi petrol zenginleri ve yoz yuropalılar bir araya gelince ağırlık falan kalmaması normal de hiç yoksa 4 tane finalini çaldılar Bayernin. İşin top kısmına gelirsek bizim bayılmadığımız Sallai ve Jakobs Bayernin mevcut beklerinden 2-3 gömlek üstün bekler. Maçtan önce en az 2 gol yerler yazmıştım da Neuer iyiydi bugün. Pavlovic dahil geriyi komple yenilemeleri lazım da bu pintilikle zor.

Galatarasaray aleyhine olunca , orta sahaya doğru giden top el çarpınca penaltı verildiğini de gördü bu gözle , siz ne anlatıyorsunuz be abi

GNONk5UXcAAR31J

Galatarasaray aleyhine olunca , orta sahaya doğru giden top el çarpınca penaltı verildiğini de gördü bu gözle , siz ne anlatıyorsunuz be abi

GNONk5UXcAAR31J

İki pozisyon arasında fark var yalnız birinde top rakipten gelirken dün akşam yaşanan hadise takım arkadaşından geliyor.

Emsal teşkil etmez.

Bu sefer çok tat vermedi maç. Bayern'i de hiç bu kadar çaresiz görmemiştim.

PSG inanılmaz takım savunması yapıyor ya hayran kaldım. 1 saniye rahat bırakmıyorlar rakibi.

Bu sefer çok tat vermedi maç. Bayern'i de hiç bu kadar çaresiz görmemiştim.

PSG inanılmaz takım savunması yapıyor ya hayran kaldım. 1 saniye rahat bırakmıyorlar rakibi.
Erken golden sonra psg tamamen kontrol ve yaklastirmama uzerine oynadi, kvarayla gecis kovaladi daha macin basindan.

Mukemmel yaptilar o isi

Hırsızlar Bayern'e yeni bir Real travması yarattı. Bu kadar hakemle elenen başka bir büyük takım yoktur. Demek ki sandıkları kadar ağırlıkları yok Almanların. Gerçi bedevi petrol zenginleri ve yoz yuropalılar bir araya gelince ağırlık falan kalmaması normal de hiç yoksa 4 tane finalini çaldılar Bayernin. İşin top kısmına gelirsek bizim bayılmadığımız Sallai ve Jakobs Bayernin mevcut beklerinden 2-3 gömlek üstün bekler. Maçtan önce en az 2 gol yerler yazmıştım da Neuer iyiydi bugün. Pavlovic dahil geriyi komple yenilemeleri lazım da bu pintilikle zor.
dün hakemlik hiçbir olay yoktu dostum

Geri
Üst Alt