- 31 Aralık 2015
- 14.830
- 9.699
- 1.588
Skriniar,osterwolde gebersin üzülürsem namerdim dünyadan iki pislik eksilmiş olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alakası yok eli hissettiği an kendini yere bırakıyor oyuncuda onunla beraber düşüyor.Adamı kucakla evine götür bir de, hiç mi zeka yok
2 eleme daha sonra ki rakip sturm Gratz heart 6-0 elledi 2 maçta bunu geçerse baba takımlardan bir tanesi daha gelecekDaha kac eleme oynayacak bunlar ?
Bu devam ettiriyor çekmeyi tutmayı penaltı dogrukornerde her itiş kakışa penaltı verilsin o zaman
Katılmıyorum. İnatla kafasız gibi aksiyona devam ediyor. Bırakacak artık rakibi döndükten sonra. Hiç mi tanımıyor rakibini, ne olmasını bekliyordu eli hala adamın üzerinde gezerkenalakası yok eli hissettiği an kendini yere bırakıyor oyuncuda onunla beraber düşüyor.
Sturm Graz eslesmesi dandik olmayacak.2 dandik eşleşmeyi rahat geçecekler play off asıl mühim olan
Sturmla oynuyorlar. Sonra play-off varnasıl yav bu turu geçerlerse strum graz ile eşleşmeyecekler mi direkt? onları da geçerlerse ŞL'ye katılacaklar?
hea doğru tamamSturmla oynuyorlar. Sonra play-off var
Meşale yaktılar oyun durdu sistenmaç yrdk yazıyor maçkolikte ne oıldu
Beyinsiz bir herif. Direkt takımdan kovarimKatılmıyorum. İnatla kafasız gibi aksiyona devam ediyor. Bırakacak artık rakibi döndükten sonra. Hiç mi tanımıyor rakibini, ne olmasını bekliyordu eli hala adamın üzerinde gezerken
febeliler yakmıştır inşallah ceza alırlarMeşale yaktılar oyun durdu sisten