CL 26/27 2. Ön Eleme Turu M:2 | Górnik Zabrze 1-1 Fenerbahçe | MS | 29 Temmuz | S Sport+

greenwood oynuyor mu ? nasil egerki oynuyorsa ?

fb'nin bu kotu takima karsi oynadigi rezil oyun eleseler de camianin ve futbolcularin ozguvenlerine darbe vurur. Boyle devam.

Bitti

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yine sampiyonuz

Sen olayi anlamamissin. Burada bunun dile getirilmesinin nedeni fb'nin yaptigi transferlerden sonra Los Galacticos muamelesi yapilmasi.
Bu bizim kendi oyuncularımızı b.klamamız. Sane formsuz diye yerine dibine sokuyoruz, Barış bazen yanlış kararlar veriyor diye böyle yapıyoruz aynısı Yunus içinde geçerli, formsuz Sane geçen sene 2 maçta da fenerin "auuvv" dediği oyuncuları yerde süründürdü. Ortasahaya baktığımız zaman Sara, Tor ve Lemina seviyesi adamları hala yok, belki Talisca geçen sene Sara'dan daha formda bir sezon geçirdi. Osimhenleri zaten yok. Stoper hattı şuan bizden iyi oldu. Bek hattı ve kaleci bizden iyi olduğunu düşünmüyorum. Fark sadece Asensio'da var çünkü o tarz bir oyuncumuz yok.

Khlan harbi çok iyi topçu la böyle bir takımda şaşırdım

olm şu Maksym Khlan gerçekten bi fırsat olabilir, ilk defa seyrettim daha 23 yaşında bu çocuk bu ligde inanılmaz iş yapar bi de bizim gibi bi takımda

Geri
Üst Alt