CL 26/27 3. Ön Eleme Turu M:1 | Fenerbahçe 2-0 Sturm Graz | MS | 5 Ağustos | TV100

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
1783690103556-webp.328100

1783690665054-webp.328103
1783690668009-webp.328104
club_156.png

1783690697549-webp.328106

2026-27 UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 1. Maç
Fenerbahçe - Sturm Graz
Chobani Stadyumu
5 Ağustos 2026 Çarşamba
21:00
1783691017966-webp.328107

Fb bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gidebilir.Sparta Prag - Lyon Maç'ına 10 Dk baktım.Lyon eski gücünde değil.Sparta Prag eski hocasını Priske'yi getirmiş.Onlarda Uefa Avrupa Ligi'nde olmayı sıkıntı etmeyen 1 Takım.Eskiden Porto falan filan olurdu.Şimdiki Takımlar iyi değil bence..

fb hayal kırıklığı yaşayacak hissiyatı yoğun şekilde mevcut.

Fb bu sene Şampiyonlar Ligi'nde gidebilir.Sparta Prag - Lyon Maç'ına 10 Dk baktım.Lyon eski gücünde değil.Sparta Prag eski hocasını Priske'yi getirmiş.Onlarda Uefa Avrupa Ligi'nde olmayı sıkıntı etmeyen 1 Takım.Eskiden Porto falan filan olurdu.Şimdiki Takımlar iyi değil bence..
Fenerbahçe Şampiyon Ligi'ne Gİ-DE-MEZ! Bunu unutmayın. Adamlar az daha Polonya'nın köy takımına elenecekti. Lyon eski gücünde değil diyorsunuz, Lyon ossursa eler fener'i. Ayrıca iş oraya kadar kalmayacak ve Sturm Graz tokatlayacak göreceksiniz.

Fenerbahçe Şampiyon Ligi'ne Gİ-DE-MEZ! Bunu unutmayın. Adamlar az daha Polonya'nın köy takımına elenecekti. Lyon eski gücünde değil diyorsunuz, Lyon ossursa eler fener'i. Ayrıca iş oraya kadar kalmayacak ve Sturm Graz tokatlayacak göreceksiniz.
İnşallah dediğin gibi gidemez reiste bu sene Porto gibi sürekli Şampiyonlar Ligi'nde olan Takımlar yok..

İnşallah dediğin gibi gidemez reiste bu sene Porto gibi sürekli Şampiyonlar Ligi'nde olan Takımlar yok..
Gitmesi bizim açımızdan sorun değil. Tam tersi ŞL'de daha fazla yıpranırlar ve ekstra yorgunluk, sakatlık, psikolojik baskı oluşur, bu da lige olumsuz yansır. Ayrıca bi yarışalım isterim ŞL'de. Bakalım yabancı hakemlerle elit takımlara karşı kim ne kadar puan toplayacak ve kaçıncı sırada bitirecek. Boylarının ölçüsünü görsünler isterim. Ama öte yandan da ben malımı tanırım. O yüzden diyorum ki bunlar ŞL'ye katılamaz.

Gitmesi bizim açımızdan sorun değil. Tam tersi ŞL'de daha fazla yıpranırlar ve ekstra yorgunluk, sakatlık, psikolojik baskı oluşur, bu da lige olumsuz yansır. Ayrıca bi yarışalım isterim ŞL'de. Bakalım yabancı hakemlerle elit takımlara karşı kim ne kadar puan toplayacak ve kaçıncı sırada bitirecek. Boylarının ölçüsünü görsünler isterim. Ama öte yandan da ben malımı tanırım. O yüzden diyorum ki bunlar ŞL'ye katılamaz.
Gitmemeleri daha iyi reis 😀 Hem dalga geçip keyifleniyoz hem de taraftarları hocayı başkanı eleştirmeye erkenden sezonun başlangıcından başlıyolar 😀

fener çok güçlü çok çok yani nasıl başa çıkacaz bilmiyorum of muric geldi of of greenwt geldi falan abi napıcaz bunlar çok fenalar çok iyiler ismail kartal zaten çok iyi hoca abi çok iyi topla oynatıyor çok iyi biliyor işi of of aziz desen abi çok iyi başkan abi çok zenginler gitti şampiyonluk of of abi

Yeni transfer şovları, Avrupa Kanaryası'nın zafer gecesi.

Aziz Yıldırım'ın fb'si sturm graz'a elense ne gülerim ha asdjflfjflkd

Normal şartlar altında bu turu geçmemeleri için bütün şartlar oluştu aslında.

Özellikle şu iki şart çok belirleyici faktör.

1. fb'nin başında Avrupa fatihi İsmail var
2. 30 senedir ağzından GS-Sturm Graz maçını düşürmeyen Aziz başkan

Ama bizim takımın hali o kadar içler acısı ki, 3 kulvarı kaldırma ihtimalimiz çok düşük şimdilik. Normalde fb'nin hiç bir şekilde CL'ye katılmasını istemem ama kendi menfaatimizi düşünecek olursak, katılmaları elzem bir şey olacak. Bunların hem CL hem ligi kaldıracak mentalite ve fiziğe sahip olduklarını düşünmüyorum.

Ek olarak biz CL'de olsak şöyle yaparız biz katılsak böyle puan toplarız falan diye kafa şişiriyorlar. Katılsınlar da Hanya'yı Konya'yı görsünler. Konferans Ligi'nde adını dahi yazamadığın Nordseland'dan 6 yiyen İsmail CL'de neler neler yaşatır hayal bile edemiyorum.

Normal şartlar altında bu turu geçmemeleri için bütün şartlar oluştu aslında.

Özellikle şu iki şart çok belirleyici faktör.

1. fb'nin başında Avrupa fatihi İsmail var
2. 30 senedir ağzından GS-Sturm Graz maçını düşürmeyen Aziz başkan

Ama bizim takımın hali o kadar içler acısı ki, 3 kulvarı kaldırma ihtimalimiz çok düşük şimdilik. Normalde fb'nin hiç bir şekilde CL'ye katılmasını istemem ama kendi menfaatimizi düşünecek olursak, katılmaları elzem bir şey olacak. Bunların hem CL hem ligi kaldıracak mentalite ve fiziğe sahip olduklarını düşünmüyorum.

Ek olarak biz CL'de olsak şöyle yaparız biz katılsak böyle puan toplarız falan diye kafa şişiriyorlar. Katılsınlar da Hanya'yı Konya'yı görsünler. Konferans Ligi'nde adını dahi yazamadığın Nordseland'dan 6 yiyen İsmail CL'de neler neler yaşatır hayal bile edemiyorum.
bu senenin en stressiz maçları bu şikecilerin CL elemeleri olacak benim açımdan da. kaybederlerse zaten taştaş geçiyoruz eğleniyoruz ezikliyoruz. olur da kazanırlarsa dediğin gibi ligle aynı anda götüremeyip patates olacaklar, münih psg falan deplasmanında tinercilerin rekorunu geliştirebilirler ligde de patates olurlar.

Geri
Üst Alt