CL 26/27 3. Ön Eleme Turu M:1 | Fenerbahçe 2-0 Sturm Graz | MS | 5 Ağustos | TV100

Maçı kapattım da 1 pozisyonu anlatayım... greenwood rakibiyle bire birde... topu sağa doğru çekti ve birden bomboş kaldı. Orta yaptı ama isabetli değildi...

O pozisyonda sane yi düşündüm. Sola çekmeye çalışır ver topu kaptırırdı... sane de benşnuyuz eden şey tam olarak bu... Sağ tarafı açıkken bile topu sola çekmeye çalışması ve kaptırması...

Ya arkadaş yapmayın bu kadar. Bizim nasıl oyun alışkanlığımız yok. Spaletti, Ten Haag bile bizim ne oynayacağımızı biliyor.

Fbde ne oyun sistemi varmış? İso geleli daha 2 ay oldu. İlk 11de kaç tane daha önce İso ile oynamış oyuncu var?

6 şu
3 isabet
3 korner
2 gol
0.17 XG

Bu mu bu kadar mest etti? Bu ise, Bayern Münih'e karşı ilk yarı 17 şut 3 küsür XG yapmıştı oyun alışkanlığı, sistemi olmayan takım.

Fener ne oynuyor mesela şu anda bu kadar iyi teknik taktik olarak anlatsana biz de öğrenelim.
Bizim sistemiz gayet belli önde pres baskı ile çok iyi bir sistemimiz var. Sistem yok diyenler futbolu zerre bilmiyorlar. Bu sistemi bayerne karşı da fenere karşı da sivasa karşı liverpool karşı da yapıyoruz.

Bizim sistemiz gayet belli önde pres baskı ile çok iyi bir sistemimiz var. Sistem yok diyenler futbolu zerre bilmiyorlar. Bu sistemi bayerne karşı da fenere karşı da sivasa karşı liverpool karşı da yapıyoruz.
Ama hep öyle oynayamiyorsun. Presli oynamadigimizda hoşaf gibi takım oluyor

Sanchez geçen sene düşüşte olsada skrinardan iyi. Sağ bektede üstünüz her türlü kaledede. Diğerlerinde gerisindeyiz
Shancez'in problemi odaklanması, odaklandığı zaman neden Tottenham 40-45m'lik borservis vermiş olduğunu görüyoruz onun dışında maalesef bir odak problemi var.

Sane-Osimhen-Uğurcan-Singo'nun muadilinin olmadığını düşünüyorum hatta Barışın da ama geri kalan noktalarda evet öndeler ama açık ara fark ile değil 2 adam ile çözülür iş.

Clye kaldıkları senaryoda en şampiyonluk şansımız %67 fln

Geçen sene Avrupa Ligi'nde iki EPL takımı ile oynayınca perte çıktılar, 8 Ş. Ligi oynarlarsa BJK yerine kasımda havluyu FB atar

Geri
Üst Alt