CL 26/27 3. Ön Eleme Turu M:2 | Sturm Graz 0-1 Fenerbahçe | MS | 11 Ağustos | TV100

Bunlar Lukaku’yu kimin yerine oynatacak? Talisca tas gibi oynuyor.

5 dakika seyredip kapattım.
Halı saha maçında bile çok daha fazla aksiyon var.
Bu sene en rahat şampiyonluğumuz olacak gibi.
Fener’in şu halini görünce.

Bizim orta saha rotasyonuna benziyor. Hepsini 2x ile çarp bir tane osimhen etmez
O dediğin söz ile şuan ki dediğin söz elma ile armutu karıştırmak oluyor.

Lukaku geldiğinde 4 tane forvetleri olacak işte bundan daha geniş forvet hattı kimsede yok. Hepside bu lig için yeterli oyuncular zaten Osimhen kalitesinde oyuncu alacaklarını beklemiyordun herhalde?

Osimhen yarın kabız oldum 10 gündür sıçamıyorum dese yerine kimseyi koyamıyoruz.

İcardi gittiği için sevinenler vardı bi de. Sende onların başında geliyordun..

Fener mart ayında kirazlar çiçek açarken şampiyon olur.

haydi sturm graz haydi sturm graz haydiiii

O dediğin söz ile şuan ki dediğin söz elma ile armutu karıştırmak oluyor.

Lukaku geldiğinde 4 tane forvetleri olacak işte bundan daha geniş forvet hattı kimsede yok. Hepside bu lig için yeterli oyuncular zaten Osimhen kalitesinde oyuncu alacaklarını beklemiyordun herhalde?

Osimhen yarın kabız oldum 10 gündür sıçamıyorum dese yerine kimseyi koyamıyoruz.

İcardi gittiği için sevinenler vardı bi de. Sende onların başında geliyordun..
Ben yönetimin bu kadar ultra mallık yapacağını tahmin edemedim. Yine de genç gezici bir forvet şart bu takıma alacaklar birini muhtemelen. İcardi boş kümeydi son 2 sene. Ölüsü yeterdi bilmem ne katılmıyorum ben. Son dakikalarda oyuna alacaz çift forvete dönecez diye bir çuval puan kaybettik geçen sene. Sahada yürüyen adam yine kampa katılmayacaktı aynı mevzular yine yaşanacakti.

Ne bekliyordunuz zaten alt tarafı Graz işte, Yusuf Demir'in topçu diye çıktığı ligde oynayan bir takım neticede

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gruz bize bile gol atamaz

Geri
Üst Alt