CL 26/27 3. Ön Eleme Turu M:2 | Sturm Graz 0-1 Fenerbahçe | MS | 11 Ağustos | TV100

O dediğin söz ile şuan ki dediğin söz elma ile armutu karıştırmak oluyor.

Lukaku geldiğinde 4 tane forvetleri olacak işte bundan daha geniş forvet hattı kimsede yok. Hepside bu lig için yeterli oyuncular zaten Osimhen kalitesinde oyuncu alacaklarını beklemiyordun herhalde?

Osimhen yarın kabız oldum 10 gündür sıçamıyorum dese yerine kimseyi koyamıyoruz.

İcardi gittiği için sevinenler vardı bi de. Sende onların başında geliyordun..
Simdi Icardi'nin gitmesini elestirmeyelim. Cok alakasiz.

Herkes, yani Dursun disinda herkes gitmesini istiyordu zaten. Taraftarlar da istedi cunku yerine adam alacagiz diye dusunuldu. Sen de boyle dusundun. Evet Icardi gitti diye hala seviniyorum bu arada cunku sahada yuruyordu.

Kante'yi umarım gönderirler. Bu adam ritim bulursa takımdaki defoların çoğunu örtebilir.

Graz beyin ozurlu gibi top oynuyo. En tahamnul edemedigim sey aptal oyunculardan kurulu bir takimi seyretmek. Kapadim

bi emekli kanteye bak bi torreiraya

Simdi Icardi'nin gitmesini elestirmeyelim. Cok alakasiz.

Herkes, yani Dursun disinda herkes gitmesini istiyordu zaten. Taraftarlar da istedi cunku yerine adam alacagiz diye dusunuldu. Sen de boyle dusundun. Evet Icardi gitti diye hala seviniyorum bu arada cunku sahada yuruyordu.
Bende gitmesini istediğimi belirtmiştim ama hiç bir zaman düşmanlık yapmadım kendisine çünkü bize kattığı çok şey oldu.

Aynı zamanda bu yönetimin onun yerine iyi oyuncu getireceklerine inanmadım en son Ponomarenko'nun adı geçtiğinde heyecan yaptım profil ve yaşı itibariyle bize yakışır diye düşündüm.

Ama hiç birşey yapmadıkları ortada, ölü İcardi > hiç bir transferden daha iyi gibi duruyor şuan..

Bende gitmesini istediğimi belirtmiştim ama hiç bir zaman düşmanlık yapmadım kendisine çünkü bize kattığı çok şey oldu.

Aynı zamanda bu yönetimin onun yerine iyi oyuncu getireceklerine inanmadım en son Ponomarenko'nun adı geçtiğinde heyecan yaptım profil ve yaşı itibariyle bize yakışır diye düşündüm.

Ama hiç birşey yapmadıkları ortada, ölü İcardi > hiç bir transferde daha iyi gibi duruyor i yüzden...
Evet hicbir transferden daha iyi kadroda yuruyen Icardi ama boyle olacagini kimse tahmin etmiyordu.

Yani gene de bi transfer zaten gelecek oraya, panik yapip birini alirlar en sonunda. Ne kadar faydali olur gorecegiz.

Sturm Graz çok özürlü bir takim görüntüsü vermesine ragmen, Fenere son 20dk tek kale oynadilar. Semedo'ya ilk pozisyonda sari kart çikarmaliydi, sonra 2. sari olacakti. Brownda sari kart gördü. Fener turu geçer ama iyi panik için bir gole bakar.

lyon ile oynayacaklar herhal

Benim izlediğim zamanlarda Fb kötü oynadı ama rakip hücumcuları laylaylom takılıyorlar.

arap yaptığı değişikliklerle maça heyacan katmak istiyor galiba

Geri
Üst Alt