CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Bizim kendi hatalarımız ortada,
Fakat şu aciz futbolu övmeyi anlamlandıramıyorum. İyi defans yapıldığı falan da yok. Roma ısırmaya başlasın dakika 60-70lerde görürüz defansı.

bu fb ovenler ters totem yapıyor olsa gerek başka bir şey düşünemiyorum. Galatasaray çıksa şöyle oynasa 90 dakika ıslıklarsınız

fenerin kendi sahasında oynadığı futbola bak. Gol yemesine rağmen full defans.

konferans ligi maçı gibiydi roma dene eşekler ikinci yarı skora yatmazlar umarım

Talisca gitti vedat denen karaktersiz başladı kulübün kapısnıdan içeri girer girmez oyunculara bu konuda antreman yaptırıyor adamlar başka açıklaması yok öküz gibi adam yalandan kıçını dayayıp her pozisyonda kendini yere bırakıyor

Biz böyle oynasak tüm stat yuhlar takımı aramızda çok fark var

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye feneri ornek aliyorsun rts. Romayi ornek al adamlar deli gibi basıyorlar mi?
Haklisin ornek aldigimiz herifler bastan falso zaten ama heralde icten ice daha kontrollu bir oyun oynayabilecegimze inanmiyorum artik. 5 yil oldu hocayla iyisiyle kotusuyle boyle geldi boyle gider gibi

Herifler oyuncuyu kiralıyorlar sonra opsiyonla yine kiralıyorlar opsiyonu 27 milyon.
Biz de bir tane sahte alman pasaportlu pakistanlıya maaş olarak o parayı veriyoruz.

Paşamızın futbol oynama gibi bir fantezisi yok ama.
Dün aynı pozisyonda köşeye yerden vursa ikinci golü bulacaktık

Ama beyefendi illa 90'a vuracak

Sanki düz vurabiliyormuş gibi

Fener bi penaltı atar her zamanki gibi

Roma'yi beğendim, pozitif top Bugün öyle 3,5 atacak gibi değiller ama zevkli bir oyun tarzları var.

Fener kontra takımı bunu hep söylüyorum TR Ligi'nde şampiyonluk şansı çok dusuk
Anca işte rakibi eksik yakalayıp Keremle Yesil Oduna top atarlarsa birşeyler yaparlar
İlk yarı iki tane böyle pozisyon buldular
Roma gibi orta sıra takımına kendi evinde otobüs çeken takım Liverpoola ne yapacak merak ettim

Ikinci yarı saldirayim derse delik deşik olurlar

Tarihin en iyi Roma sı buysa )))) Adamlar al ver ile ilk yarıyı bitirdi. fb kaybetmeyelim diye oynuyor.

iddaalı olacak ama biz iç sahada bu romayı düdüklerdik

Geri
Üst Alt