Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav kanks biz burda stres oluyoruz sen orda gülüyorsun. AyıptırFbli arkadaşlarla Maç'ı izliyoz hepsi Penaltı diye bağırıyodu aralarından 1'i vermedi Penaltı'yı lan dediKahkaha attık Galatasaraylı ve beşiktaşlı arkadaşlarla biz yav
![]()

sara mı hocamulan dölsüz dybala azıcık sert vursana
Çok kolay kura çektiler CL için.Hayatımds gördüğüm en mal takım bu nasıl ş.ligi olm
Geri yaslanarak son 16 yapınca başarısız mı olacak yav.Her hocanın bir tarzı vardır. Şimdi geriye yaslanmadı diye mi oyun olarak hayır? Geri yaslanarak son 16 yapsa barılı olacaktı yani. Tamam.
Mahalle Parkı'nda 14 arkadaş Maç izliyozYav kanks biz burda stres oluyoruz sen orda gülüyorsun. Ayıptır
Akıllı oynayıp istediğimiz sonucu aldığımız her oyun beni mutlu eder Hasancım teşekkür ederimYok. Sadece mutlu olacağın oyunu merak etmiştim onun da cevabını aldım. O yüzden ekstra bir tartışmaya gerek yok.
Ben başarısız olacak demedim ki. Aynı mantıkla önde basıp 16 yapınca da oyun olarak başarısız sayılmasını anlamadım sadece bu kadar basit.Geri yaslanarak son 16 yapınca başarısız mı olacak yav.
Yeri geliyor büyük takımlar bile bu şekilde oynuyor