CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Fener kötü ama orta sahayı kalabalık tutup, düşük tempoda da oynayınca az pozisyon verdi. Gerçi en başından izlemedim ama benim izlediğim kısım öyleydi... Roma da öyle çatır çatır oynamaya gelmemiş, onlar da rölanti ve kontrollü bir oyun tercih ediyor...

Muric Kante ve Yesil Odun
Bitik sakatlanma ihtimalleri çok yuksek
Akede kosamiyor

Yabancı var kaldığı sürece 2 maç üst üste kazanmaları mümkün değil. Sıkça puan kaybı gelir. Orta hakem ve avar destek atsa da yeterli olmaz.
kesinlikle katılıyorum, savunma arkası koşu deniyorlar Muriqi ile, savunmayı öne çıkarıyorlar Skriniar ile, bir kere kadro yapıları oyun şablonlarına oturmuyor, mesela bu maç aslında plan doğru ama kadro kalitesi çok düşük biraz hücum yapalım diye düşünürlerse 3e 4e gider

İlk yarı itibariyle yalnız 1 tanecik mi yedi fener

198717.webp

Fener kötü ama orta sahayı kalabalık tutup, düşük tempoda da oynayınca az pozisyon verdi. Gerçi en başından izlemedim ama benim izlediğim kısım öyleydi... Roma da öyle çatır çatır oynamaya gelmemiş, onlar da rölanti ve kontrollü bir oyun tercih ediyor...
içeride bu oyun anlayışı rezaletçe heis.Barça falan olsa anlarsın da yani roma falan gibi iyi set yapan takımı topun arkasında geçip bekleyip , kontra deneyip yenemezsin yani.fb önde falan basıp oynamalıydı bu şekilde imkanı yok zaten aynı tjk maçı gibi oluyor roma golden sonra bile çok üstün.Biz içeride doğru oynaıyp dışarıda rezilleri oynuyoruz hep

Sarayı aldığımız sene adamlar aynı paraya Manu koneyi almışlar, aradaki farkı kelimelerle anlatamıyorum harbiden. Kone-Torreira rakibi yarı sahadan çıkartmaz herhalde.

Fenerin hızlı adam yok. Bizde böyle geride bekleyip hızlı çıkacaksın. Bu fener b.k gibi takim

bu arada geçen bjk maçında italiano aslında fbyi yenmenin yolunu ifşa etti, önde basınca fb sürekli uzun vurdu ve düşen topları bjk aldığı gibi kaleye gitti, roma da şuan önde basıyor, zaten gasperini pres hocası, fb topa sahip olamadığında oyun geçişe geçince sıkıntı yaşıyor defansta ,geçişte vermişler pozsiyonları geçmiş maçlarda, hatta ismail kartal maç sonu "Bugün topa sahip olamadık. Bizim en önemli silahlarımızdan bir tanesi. Oyun geçiş oyununa döndü. Sürekli uzun oynadık ve rakip üzerimize gelip pozisyon üretti." dedi. Bundan sonraki maçlarda en azından maçın belli bölümünde önde basmayan anadolu takımı hocasına yuh derim, ismail kartal bile kendi kendine itiraf etti resmen fbyi yenmenin yolunu

Şu maç söyle bitse de sevinirler 1 tane yedik en azından diye şampiyonlar ligi umurlarında değil sıfır çekseler de tepki vermezler

Vedat kötü değil cidden he ama ne kadar dayanır işte

Bu Fb'yi bu sezon elden kaçırmamak gerek artık. İki takım arasında kadro kalitesinin en açık olduğu sezon bence. Ciddi anlamda yetersizler. İçerde 6, Kadıköy'de 3 gollü galibiyet işten bile değil. Yeter ki hoca ve takım kafaya koysun.

Geri
Üst Alt