Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 53.312
- 41.926
- 3.413
Farketmez, adamlar hersene avrupada oynuyorlar. Td de febenin kocasi arda hocam. O mac öyle kolay gecmezSavaş gazisi ve sahasında oynayamıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farketmez, adamlar hersene avrupada oynuyorlar. Td de febenin kocasi arda hocam. O mac öyle kolay gecmezSavaş gazisi ve sahasında oynayamıyor
Roma ile oynayıp içerde 1 puan alsak taraftarın çoğu mutsuz olurdu sanki Inter anasını satayimyav şu fbnin oynadığı oyunu sindirecek galatasaray taraftarı mıdır da burda kafa ütüleniyor ne zaman avrupada 90 dk savunmaya yatmış bu takımda şimdi yatacak şöyle korkak 1 puan alsak ne olacak. kendi evinde traş bir takımdan 1 puan aldım diye mi sevinecem. geçen sene her rakibe diş geçirerek son 16 yaptık fenerin 1 puan alması mı doğru olan oldu.
bizim orta saha bize her şekilde sıkıntı çıkarırdı maçta. penaltı rezaleti olmasa da. anadolu takımlarında ismail filan gibi bi tane maraba bulup bu tarz maçlar için takıma katmak şarttı, lemina'ya güvenip yola çıkarsan böyle kazalardan kaçmak zor oluyor. ha osimhen olsa orta saha olmasa da iş değişirdi tabi o başka mevzu. torreira'nın pili bitene kadar tek başına orta sahayı taşıması gibi osi de var olunca 3 kişilik ön alan presi yaptırıyor kendiliğinden.Yav abi takım dünde kötü değildi şerefsiz hakem ve forvet olmaması yaktı sportingi kendi evinde oyun anlamında domine ettik zaten istatiksel olarakta ezdik dünkü maçta Osimhen olsa gol bile atamazlardı muhtemelen bize hakem içine sıçtı maçın
iyide renktaş hakemin götünden uydurduğu penaltı ve vermediği kırmızı kartta var fener bunlarla karşılaştı mı şu maç. doğru olan fenerin oyunu oluyor.Üstad ben puanında değilim olayın bana göre bir CL deplasmanında tüm gücünü 30 dakikada tüketmek, hurra saldırmak , öndeyken dahi kontra yiyecek oyunu oynamak doğru değil. Bana göre yanlış bu deplasman oyunu anlayışı.
Ugucukwu kullanılmalı Avrupa’da İsmail’in 2 katı daha iyi defans konusunda artı top kapıp dikine de çıkıyorbizim orta saha bize her şekilde sıkıntı çıkarırdı maçta. penaltı rezaleti olmasa da. anadolu takımlarında ismail filan gibi bi tane maraba bulup bu tarz maçlar için takıma katmak şarttı, lemina'ya güvenip yola çıkarsan böyle kazalardan kaçmak zor oluyor. ha osimhen olsa orta saha olmasa da iş değişirdi tabi o başka mevzu. torreira'nın pili bitene kadar tek başına orta sahayı taşıması gibi osi de var olunca 3 kişilik ön alan presi yaptırıyor kendiliğinden.
Boyle ezik buzuk oynayacaksam evimde hem de Tier 2 bir takima karsi, o zaman oynamayayim daha iyi.
Sanki karsinda Barcelona, City falan var![]()
Fb'nin kura çok iyi geldi onlara o yüzden son 24 eğer kendileri bir salaklık yapmazsa yapmamaları sürpriz olur. Bizim de son 24 Lille deplasmanı ve evde Stuttgart maçlarına bakıyor bence.1 bok yiyemex
Kura şansıyla yarı final hesaplamıştım benbi şey diyim mi fener en az çeyrek görür
Hayır şahsen ben içerde kapanan oyunu kabul etmem edemem , lakin deplasmanda doğru oyun bu maalesef. 1000 kere yazacağım deplasmanda önde olduğu maçta kontra yiyen takımın modern futbolla ilgisi yoktur.Yav biz bu oyunun hasını içerde 2 defa liverpool'a juve ye,atletico ya oynamadık mı da millet böyle oynanmalı diyor..