CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe 1-1 Roma | MS | 10 Eylül | TRT 1

Biz Roma ile böyle oynayıp 1 puan alsaydık şuan Fb'lilerin duyduğu memnuniyetin aksine sabaha kadar eleştirirdik galip gelmemiz gerekirdi, bu oyun ne diye.

Önde olduğumuz maçta kontra yemeyi ben de eleştiriyorum ama bunlar defans yapıyor biz yapamıyoruz diye Fb'yi örnek vermek de komik.
şu romayı evde osimhen,leao bilmem ne ile yenemeyen hoca istifa etmezse takımı bırakırdım direkt yav

Bizim sane barış apo üçünü de hiç bir Avrupa maçında oynatmamız lazım barış yedekten girmeli Maks diğer ikisi kendine çeki düzen vermeli
Okan buruk sağolsun

Barışı forvete atıp 70 dakika topun tenis gibi bize geri dönmesini izledi yaa

Biz bunu eleştirince ouwwww

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'in rakibini öve öve bitiremediniz. Roma çöp oğlu çöp bir takım. Bizim dün oynadığımız oyunu bugün iki takımın toplamı oynamadı.

Adamların Slavia ve Lask maçları var neden cümbür cemaat saldırsınlar ? Tek maçlı eleminasyon değil, turnuvadayız.
Garanti galibiyet degil onlar. Bu turnuvada hicbir mac garanti degil zaten. O yuzden yanlis bir dusunce sistemi bence. Zaten bazen hic beklemedigin maclarda puan kaybedersin. Bir de fb o maclarda saldiracak, o zaman bosluklar verecek falan filan.

Olm neden siz tescilliler ve kaloriferci üzerinden yorum yapıyorsunuz

Yahu arkadaş biz kendimize bakalım

Bize ne onlardan

Ben Okan Buruk'un oynattığı oyundan rahatsızım yaa

Hepinizin mesajı duruyor dün maç konusunda girin bakın neler yazmışsınız

5 senedir bir insan gram mı kendini geliştirmez

Neden arkadaş ben her Avrupa deplasmanında geçişten gol yiyorum

Neden bu takım defans yapmayı bilmiyor

Neden yalnızca bazı isimlere bağımlı halde oynuyoruz

Neden set oyunu yok arkadaş

Neden tek planı var

Neden yanlış oyuncu değişiklikleri yapıyor halen

Neden

Neden

Neden....

Bırada bazı tipler sanki biz bu namussuzları övüyoruzda kendilerince aptal aptal laff sokuyorlar.dünyadan bi haberler..
Gına geldi bu tiplerdende.

Kimse kusura bakmasın ama bu kadar boktan bir kadro ile Roma'ya yenilmemek büyük başarıdır.
Bizim transferler vs kötü ama İsmail gibi bir çapsız bile bunu başarırken Okan Bey utansın kendinden.

Yahu millet masal anlatıyor.Yok böyle defansmı yapalım yok geridemi bekleyelim.
Arkadaş bunun bir mantığı var.
Oyun anlayışımz bu ezikler gibi olmasın.Eyvallah ama zaman zaman geride doğru bir şekilde duralım.Saha yerleşimini amatör kıvamında yapmayalım.Taktik disipline uymayan oyuncuyu uyar.Kenarda bizim gibi izleme maçı.
malesef izliyor işte bugün İsmail Okan’a hocalık dersi verdi benim görüşüm bu

biz şöyle oynayıp 1 puana yatsak sabaha kadar küfür şov vardı. şu roma'nın 5 katı takım atletico'ya son dakikada beraberliği verdik orda bile küfür kıyametti. hakikaten fazladan bişey oynasalar hakkını verecem de mourinho'nun döllerinden çıkmış gibi bi top oynattı ismail. tek derdi beşiktaş üstüne bi daha kaybetmemekti onu da başardı, ha gasperini ondan da kötü performans koydu o ayrı mesele de ikisi de adlarına yaraşır şekilde orta şeker 1 avrupa ligi maçı izlettiler en fazla.

la ne kura şansı babalar sanki biz kimle oynuyoruz yav , clde geliyor böyle fikstürler yani fb kötü takım hani kolay bir fikstürü filan yok.Bizim de keza psg,barça harici avrupa ligi gibi yani fikstür evinde oynadığın takımlar feyenoord,stuttgart filan villa bile sana gelecek yani düzgün gittiğin dep bi psg

Rnktaş kimi kiminle kıyaslıyorsun.
Adam bititkde olsa üst düzey zekaya sahip.Bunu yapmak için az biraz hızın olması yeterli bu adamlar için.

Roma abartıldığı kadar iyi değilde sınuçta formda gelldiler. ama genede şu leş fenerin şuradan puan alması rezillik…
sende haklısın kiçinda 30 kg çuval varmış gibi yürüyen birinden fazla beklenti içerisine girdim

Bırada bazı tipler sanki biz bu namussuzları övüyoruzda kendilerince aptal aptal laff sokuyorlar.dünyadan bi haberler..
Gına geldi bu tiplerdende.
Hiç takılmıyorum valla umurumda bile değil

Ben bildiğimi söylerim renktaş

Okan Buruk'un oynattığı oyundan rahatsızım NET

Fb'nin kura çok iyi geldi onlara o yüzden son 24 eğer kendileri bir salaklık yapmazsa yapmamaları sürpriz olur. Bizim de son 24 Lille deplasmanı ve evde Stuttgart maçlarına bakıyor bence.
Bizim 24 işi

Stuttgart Feyenord Aek'dan 9 puan, Aston Villa ve Lil'den artı puanlara bakıyor

gs cl'ye mağlubiyet ile başladı, fb puan ile. bu gs taraftarı bir çok kişinin canını sıkacak ve yorumlarını etkileyecektir. fb taraftarı da yine hülyalara dalacaktır. hatta gs muhtemelen 2'de 0 ile başlayacak. Cl biraz da fikstür işidir malum. her iki takımın da yolculuğunun sonunu göreceğiz. hem ligde hem avrupa'da. bugün yazılanların bir çoğu boş. iki takımın da oyununu gördük.

Geri
Üst Alt