CL 26/27 H:1 | Fenerbahçe - Roma | 19:45 | 10 Eylül | TRT 1

Ciğer miğer kalmadı bu tempoyu kaldıramazlar ki mental olarak da düştüler. Roma akıllı oyunla rahat bi galibiyet alır.

Gasperini hoca burda bir takım erotik işler yapar çoook net roma galibiyeti bekliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sansasyonel bir skor çıkma ihtimali çok yüksek, inşallah daha ilk yarıda istifa sesleri yükselmeye başlar!!

normalde 2-3 fark olmalı ama fb balı ve roma mallığı diye bir şeyler de var , fb maçlarını artık saha içi açıklayamıyorum ben bugün bile 1-5lik maç 1-2 bitti

roma ilk 2 lig maçında toplam 13 tane net pozisyon üretmiş, maçlardan biri fiorentina, şuan ilk yarısı biten maçta da rakip atalanta ve ilk yarıdan 45dk da 36 kere ceza sahasında topla buluşmuşlar normalde 90dk da 25-30 buluşma ve üstü iyidir siz düşünün artık gerisini,hem de rakip atalanta ve ilk yarıdan 2 tane net fırsat kaçırmışlar, ilk 2 maçın geniş özetini de izledim, ilerde malen, dybala falan baya hızlılardı izlediğim maçlarda, fb orta sahadaki bu boşlukları verirse, galiba fbye kabaran bi şeyler var arkadaşlar, perşembe akşamı eğlence var gibi duruyor şuan : )

Bu mac fb bir sekilde berabere kalmali .. SL'den ilk mactan surklase olmasinlar biraz umutkari olsun asilsinlar maclara ...Bu yasli kadro 2 kulvarda tamamen perisan olsun

Bu mac fb bir sekilde berabere kalmali .. SL'den ilk mactan surklase olmasinlar biraz umutkari olsun asilsinlar maclara ...Bu yasli kadro 2 kulvarda tamamen perisan olsun
isterse 7 maç kaybetsinler 8. maçta yine as kadro çıkmak zorundalar

her türlü mahıf olacaklar

roma basmalı bunlara devreyi görmeden dağılsın bunlar nisanda şamplığı ilan edelim.

roma atalanta

roma top oynuyor gibi görünüyor ama atalanta en çok gol kaçıran takım

Lyon takımının berbat olduğunu biliyorduk
Fakat Gasperini hocadır
Feneri ezberlemistir ne kadar defosu varsa ortaya çıkaracaktır biraz şansı yaver giderse
Farklı kazanıp donebilir

Geri
Üst Alt