⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Sorun bence su: Batrakovu çogu zaman sirti kaleye oldugu zaman topla bulusturuyoruz ve en önemlisi baska HIÇ opsiyon olmadigi zaman yani tikandiginda en son seçenek olarak görüyor bizimkiler. Eh, tikanmis pozisyonda adam napsin?
Bence ileride de buluştursak yine o kreatifliği göremeyiz

İzlediğim videolarda da böyleydi

Kısaca çocuğun oyun anlayışı bence bu

Doğru yere hızlı ve tek pas ile takımı yönlendirme

Bence bu da önemli bir olay ama

yani şu maçta berabere bile kalsak üzülürüm, bir şekilde almamız lazım, bunlar bizden çok korkmuşlar ve bunu kullanmalıyız..

Osi olsaydı çok net +3 puanmış bu maç

Ilkay yerine abartmiyorum gedson tarzın basıp giden 1 tane os olsa delik deşik ederiz bunlari,merkezleri cok zayiflamis

Sanenin kacirdigi gola cok asiri laf etmiyorum ama boyle deplasmanda buldun mu zimbala ya.

Onun haricinde cok top ezdi...tehtid olusturamiyor. Karisindaki cocuk da kosan sag bek baya zaten.
Abi bir kere kacar, iki kere kaçar, bilemedin bes kara kaçar; herif geldiginden beri ayni pozisyonda 10 kere kacirdi; ayagini .. artık.

Maç öngördüğüm şekilde geçiyor çok şükür, nasıl puan alamayız bu oyunla ona üzülürsek üzülürüm diyordum, inşallah bu kısmını yaşamayız, leao sane değişikliği olacaktır bir süre sonra, güçten düşmezsek umarım puan ya da puanlar gelecek

Geri
Üst Alt