G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.361
- 1.990
- 1.063
geçen sezon deplasman karnemizi düşünürsek çok çok zor bir maç. beraberlik kötü olmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rengim Bayern maçı deplasman dışında pres harici oldu mu?skibbe reisin benfica deplasmanı gibi bir taktiksel şölen görür müyüz bu maçta acaba?
Çok zor rengim geçen sene bütün ucl maçlarını izledim. Transfer sezonunundan da güçlenerek çıktılar. Çok profesyonelce yönetiliyor sp. Sattıkları gün aldılar. Trinkao gitti zalazar geldi atleticoya kuzeyli eleman hjulmand sattılar bence daha iyisi altimırayı aldılar. Ortaya alternatif oyuncular aldılar pedro lima falan. İnşallah puan, puanlar alırız ama beklentiye girmeyelimBu nasıl bi kabullenilmişlik anlamadım sanki Barça deplasmanı
Elbette zor. Şl de her deplasman zaten zor kimisi daha zor. Ama bu kabullenmişlik hoş değil abi gayet puan puanlar çıkabilir bu deplasmandan sürpriz de olmaz.Çok zor rengim geçen sene bütün ucl maçlarını izledim. Transfer sezonunundan da güçlenerek çıktılar. Çok profesyonelce yönetiliyor sp. Sattıkları gün aldılar. Trinkao gitti zalazar geldi atleticoya kuzeyli eleman hjulmand sattılar bence daha iyisi altimırayı aldılar. Ortaya alternatif oyuncular aldılar pedro lima falan. İnşallah puan, puanlar alırız ama beklentiye girmeyelim