Şafak Ericek
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 802
- 346
- 663
İnşallah be, formsuzken kadro derken harika 3 puan, içeride dışarıda sağlam gözdağı olur1-2 ya da 2-3 koyup geliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah be, formsuzken kadro derken harika 3 puan, içeride dışarıda sağlam gözdağı olur1-2 ya da 2-3 koyup geliyoruz
Kim diyor bunu?
Okan Hocamız çarpana kadar 19 yıl şampiyon olamadılar, geçen sene şl lig aşamasını 7. bitirip, çeyrek final yaptılaryav bu sporting bizim bildigimiz portekiz liginde ara sira sampiyon olan, onemli bir avrupa basarisi olmayan, kadrosunda yildiz denebilecek oyuncu bulunmayan, avrupadan takim saymaya kalksa kimsenin aklina ilk 20'de gelmeyecek sporting degil mi? ne oldu da bir anda korkulacak takim oldular? bugun sporting - lens maci olsa sporting kesin kazanir demem.
Ins hocanın açıklamasına yönelik şaşırtma amaçlı olarak bilerek böyle bi kadro yapmislardir
Ne açıkladı ki hoca?Ins hocanın açıklamasına yönelik şaşırtma amaçlı olarak bilerek böyle bi kadro yapmislardir
Kadroları paylaşmayın dedi trtyeNe açıkladı ki hoca?
sporting hicbir cl macina agir favori cikamaz. esyanin tabiatina aykiri.Okan Hocamız çarpana kadar 19 yıl şampiyon olamadılar, geçen sene şl lig aşamasını 7. bitirip, çeyrek final yaptılar
Haklısın, ben mesajında bir küçümseme hissettim o yüzden, belki yanlış anlamışımdır, bize benzer bir takım seviye olarak, kim içerde oynuyorsa o favoridir, deplasman da içerideki gibi olamadığımız malum, inşallah bugün kazanırızsporting hicbir cl macina agir favori cikamaz. esyanin tabiatina aykiri.
kucumsemiyorum ama bayern muamelesi yapmaya gerek yokHaklısın, ben mesajında bir küçümseme hissettim o yüzden, belki yanlış anlamışımdır, bize benzer bir takım seviye olarak, kim içerde oynuyorsa o favoridir, deplasman da içerideki gibi olamadığımız malum, inşallah bugün kazanırız