⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

yav bu sporting bizim bildigimiz portekiz liginde ara sira sampiyon olan, onemli bir avrupa basarisi olmayan, kadrosunda yildiz denebilecek oyuncu bulunmayan, avrupadan takim saymaya kalksa kimsenin aklina ilk 20'de gelmeyecek sporting degil mi? ne oldu da bir anda korkulacak takim oldular? bugun sporting - lens maci olsa sporting kesin kazanir demem.

Farklı yenilmemiz sürpriz olmaz ama sanki basacağız gibi ya.
f0d7f996-fb2c-44a1-9d67-e4d0cdfac9ad.webp
Basarsak ben

yav bu sporting bizim bildigimiz portekiz liginde ara sira sampiyon olan, onemli bir avrupa basarisi olmayan, kadrosunda yildiz denebilecek oyuncu bulunmayan, avrupadan takim saymaya kalksa kimsenin aklina ilk 20'de gelmeyecek sporting degil mi? ne oldu da bir anda korkulacak takim oldular? bugun sporting - lens maci olsa sporting kesin kazanir demem.
Okan Hocamız çarpana kadar 19 yıl şampiyon olamadılar, geçen sene şl lig aşamasını 7. bitirip, çeyrek final yaptılar

Orta saha çok yumuşak.Bu Maç pek sıkıntı olmayabilir ama Barcelona, Psg Fark atabilirler.Lemina orta sahada oynasa da oynamasa da fark etmez bence..

sporting hicbir cl macina agir favori cikamaz. esyanin tabiatina aykiri.
Haklısın, ben mesajında bir küçümseme hissettim o yüzden, belki yanlış anlamışımdır, bize benzer bir takım seviye olarak, kim içerde oynuyorsa o favoridir, deplasman da içerideki gibi olamadığımız malum, inşallah bugün kazanırız

Haklısın, ben mesajında bir küçümseme hissettim o yüzden, belki yanlış anlamışımdır, bize benzer bir takım seviye olarak, kim içerde oynuyorsa o favoridir, deplasman da içerideki gibi olamadığımız malum, inşallah bugün kazanırız
kucumsemiyorum ama bayern muamelesi yapmaya gerek yok

hoci poci sentarrr

Geri
Üst Alt