⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

İlk dakikalar dehşet baskı yeriz gibi. Torreira yatarak nefes aldırmalı ekibimize

Barış forvet forvet aldık yedek. Kanat aldık yedek, Sol stoper aldık oda yedek, Maçı kaybettik diyebilirim.
Kanat Ağustos ayının sonunda, forvet ve stoperi de eylül ayında alırsan olacağı buydu. Transferi en sona bıraktığımız forvet ve stoper transferi ilk şampiyonlar ligi maçında en çok ihtiyacımız olan 2 mevki oldu

İlerdeki gamsız üçlümüzü görünce korkuyorum. Bu akşam 4 ten fazla yemezsek başarı sayarım.

Bugün özelinde 11'le ilgili hocaya çok kızmıyorum. Ama geçen sezondan sonra bu sezon CL'ye stoperde Jakobs, sol bekte Eren, orta sahada Torreira, forvette Barış ile başlamanın izahı yok. 2 major eksikle buraya geldi durum sadece. 7-8 oyuncu sakatlanmadı. Demek ki çok çok yetersiz bir takım kurulmuş, aylarca boşuna bağırmadık.

bardakci ya sukur edecek vaziyete gelmemiz için yakob u koymus stopere heralde

nerde durcagini bilmiyo mudafanin merkezinde oynadiginda

berbat bi tercih

Kontrolsüz şekilde onde baski yapmazsak ortasahayi kalabalık tutabilirsek forvetler yardıma gelirse 1 puan alabiliriz belki

Sporting Lizbon Korner'den İnacio ile Gol Atabilir..
O WWE'ye Geliyor! O Büyük İsim Kim?! | GüreşTürkiye | WWE Türkiye

Sançiz "Aga, ben bu bitliyi tanimiyorum. Yanima Yakup'u koy" dedi buyuk ihtimalle

Kadroyu gördükten sonra hiç olumlu bakılacak bir durum yok. Solbek stoper olmuş, sol kanattan başka bir şey oynayamayacak adam solbek olmuş. Bak şimdiden yazıyorum bizim sol kanattan bizi elek edecekler. Bjk rekorunu kırmayalım vallahi başka bir şey istemiyorum.

Az tutarlı olun apo stoper olsa kufur kiyamet cosardi burasi
2 milyona kiraldagin, satın alma opsiyonu 28 milyon olan stoper yerine sol bek oyuncun stoper oynuyor. Bu çok normal bir durum mu ?
Ayni sekilde, 10 milyon verip aldigin forvet yerine kanat oyuncun forvet oynuyor.

sporting hocası iyi hazırlanmış bizim geçen sene sıkıntı çektiğimiz noktalara göre 11 çıkarmış açıklamaları o yönde inş puan alırız inş kurgusu tutmaz.

Ortasaha bir bana mı zayıf geldi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt