⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Singo gibi sanenin de menajeri devre arası gitmeleri için kulübe davet edilmeli. Sane den bu sene umutluydum, geçen seneden daha beter halde

Ya ileriye Osimhen almışsın defansı niye böyle kurarsın abi. Defansta Sanchez hariç a kalite oyuncu yok ağa yok

Barış yerine osimhen olsaymis 2 yi banko bulurduk

İyi paslasiyoruz. Sağ taraf sorun Bizim ilk yarı başa başa oynayabiiiriz dedim üstün bile oynadık. 2. Yarı kopmayalim oyundan

Tek eksiğimiz forvetimiz olmaması, Barış Alperden tek olumlu hareket görmedim, Deniz girsin artık

Batra güçsüz, barış etkisiz, sane sıvıyor. Onun dışında iyiyiz. yazık oldu 2-0 girmeliydik

Takımı ilk defa bu kadar beğendim inanılmaz iyi pas yapıyoruz, valla bir şey söyleyeceğim linçlenmeyelim ama her topu osimhen'e şişir olayı biraz azalınca takım olduğumuz görüntüsü ortaya çıkıyor osimheni geriden çıkışlarla değil böyle paslı oyunda kanatlarla beslersek mükemmel iş yaparız. Onun dışında bir şeyide üzülerek söylüyorum batrakov bence 10 numara değil zaten gelmeden önce de bunun üzerine tartışıyorduk, tam 10 numara bir yetenek seti yok hafif 8 kırması gibi duruyor sahada. Duruşu topu alışı net bir 10 numara değil.

Yav cidden rakip iyi degil surda akili oynasan 3 puan rahat alabilirsin ama yine sacma sapan bir gol yidik, golden önce zaten kopyasini yedik ofsaytla kurtardik. Kanatlar resmen ölü, ne defansda iyiyler ne hucumda

Sane ve rus kazığı kötüydü. Uğurcan’nın kafa arada gidip geliyor

Tam kadro olsak demek ki elon musk roketiyle marsa yollamıştık herifleri

Sporting yetmezmiş gibi takım Sane'ye karşı da mücadele ediyor.

Valla bu kadar eksiğe rağmen ilk yarı oynan oyundan memnunum, çok saçma sapan bir gol yedik ah bir de Sane karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dağlara taşlara atmamış olsaydı

forvetsiz milli takım izliyor gibiyim

barıs topa hareketlenıyor top bi sekilde geciyor kosuyu sürdürmüyor :d

umarım kaçan pozisyonları aramayız, ilk yarı 3 kaçan görünüyor

Sane o golü atacaktı. Eli e fırsat geldi atacaksin. Yunusa versen yine goldü

Geri
Üst Alt