⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Şöyle azcık dribbling yapan futbolcumuz olsa adamlar dağılır gider.

Sane : Topu bana verin lakayt oynayıp top kaybedeyim.
Batrakov : Tek pasla sağıma soluma pas vereyim, yoksa bu çelimsizlikle bende topu kaybederim.

Yine basit bir hata ile yedik.. Yine basit bir hata ile 2. Yarıda da yiyerek şu oyunu heba etmeyiz umarım..

Bu macta kesinlikle puani hakediyoruz takimida hocayida tebrik ediyorum umarim hakkımızı aliriz 2 3 atmaliydik ilk yaru

Barış,Sane,Yunus çalım atıp oyuncu gecmeyi becerebilseler harika olacak da yok iste

biten maçı oynuyoruz şu şans bir bizde yok anasını satayım şu raphinha,yamal,pedri falan sakatlansın da barça öyle gelsin bir kere de , astonda mcginn sakatlansın öyle gelsinler , psgde dembele,kvara falan sakatlansın ama yok olan osimhene oluyor böyle dünya adaletine sokayım ben ya

Batrakov biraz kaleyi görmeli artık,şut çeken yok takımda,paslaşma herşey güzel, sonunu getiremiyoruz ,çok beleş gol yedik,hakem bu arada maçı iyi yönetiyor, dikkatli olursak 3 puanı rahat alırız,forvet değişikliği gerek, diğer pozisyonlar şimdilik gayet iyi,leao da girebilir ama Deniz şart

DEfans aldık oynamıyor, orta saha aldık oynamıyor, kanat aldık oynamıyor, 10 numara aldık düz topçu. Ben dedim bunlara transfer yaptırmayın diye.

Geri
Üst Alt