⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Avrupa deplasman karnemiz çok rezil.

Uğurcan'da bu sene vir performans düşüklüğü seziyorum. Bakalım toparlayacak mı.

6 dakikada bir uydurma penaltı, bir free kick... Tertemiz oynadığımız maçtı eksiklere rağmen. Yapacak bir şey yok.

İlk yarıda Leao ile başla, Deniz'le başla, skoru al, sonra çıkartır mısın n'aparsan yap ! Adamlar öne geçecek illa ki sonra oyuna sokacak gelin beni kurtarın diye. Ne güzel dünya anasını satayım. Barış sağa geçsin ok, ee 10'da zerre verimi olmayan manevi evladın Yunus hala oyunda dursun, Batrakov çıksın. Bravo hoca bravo. Bravo.

Batrakov top kaybetmiyor tek pas falan başarılı ama Galatasaray'ın 10 numarası başka yetenekleri de barındırmalı onu da belirtelim.
Boşuna uzatmaya gerek yok 25 m euroluk nesi var adamı 10 m’e alırsın anlarım ama bu yatırım en ufak bir mantığı yok. Bunun hir tık altı cicaldauy 6 m verdik diye Terime saydırıyorduk

barisla saneyle fln devreye kadar gobegimiz catlar

baris ne zmn duzelicen birader

Adamların en iyi bildiği sey derinlemesine hızlı bir sekilde cizgiye,iceriye inmek

Hocadan daha iyi bilecek degilim ancak 1-0 once gectigin bir macta kontra oyunu aklina neden gelmez? Buna uygun oyuncularin da var ustelik deplasman maci. Niye yani?

Böyle bir şey görmedim 3-1 olduğu an bizimkiler saldı, halbuki maçın bitmesine daha çok vardı.

Geri
Üst Alt