⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Sane o pozisyonu gol yapsa belki tam tersi olacaktı. Sane zaten onları atması için para alıyor.

Şu maçı hala izleme sebebim Leao'nun ayağına top gelme ihtimali.Gel gelelim Okan şu adamı yenik duruma düşünce sahaya sürüyor. Devam edersem ceza alcam, al evine götür şimdi manevi evlatlarını.

Bu gün yorumları gördüm ki gerçekten Gs iyi olsun değil amaç. Okan hoca gitsin de ne olursa olsun. Çok iyi oynanan bir ilk yarı. Hakem resmen 1 kırmızı kart, 1 penaltı ile takımın içinden geçmiş. CL zaten zor bir de bu şeref yoksunu hakemler takımın içinden geçti. Bu maç için hocaya diyecek sözüm yok. Çok iyi bir ilk yarı. Yönetimin transferleri zamanında yapmamasının, eksikleri kapatmamasının cezasını çektik bu maç. Buna rağmen düzgün bir hakem yönetimi olsaydı 1 yada 3 puan alabilirdik. Eksiklerden sonra hiç direnç gösteremeyeceğimizi düşünüyordum ama emeklere yazık etti hakemler.

Sıfır futbol izletti bize bugün Okan buruk.

Hücumda da defansta da sıçtı.

Bu yüzden bazen çok sinir oluyorum hocaya.

Takımda takım olarak bir şey göremedim, rakip de Sporting...

Geçen yıl Frankfurt maçı neyse bu maç o.

İlk 30 dk dominant oyun, skoru açamama sonra saçma sapan goller yeme ve dağılma.

Yenildiğimize değmeyen bir takıma yenildik. Yazık oldu, en azından beraberlik adil olurdu
İlk yarı mükemmeldik. Batrakov kalçasını koysa ilk yarıyı önde kapatacağız. Yanlış bir penaltı kararı. Baksan saha içinde plan olarak ciddi bir yanlış yok, ciddi bireysel hata yok, kaçan %100lük goller var. Saçma sapan bir mağlubiyet.

Ugocukwu gözume baya diri gözuktu. Koy kocaeli macinda oynasin iste

Ama yok önce eldeki orta sahalarin perti ciksin sonra oynatir beyimiz

Lesley e hakem forması versen sırıtmaz. Hakem gibi oyunu takip ediyor

Bu arada nhaga ve ugoçukvu rotasyona sokulmalı. Sara kanser etmeye başlayacak gibi bizi

Bu arada sanchez mükemmel top oynadı ama 3 gol yedik. Şu adamın yanına sağlam bi stoper koyamadılar bi türlü

Geri
Üst Alt