⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Bu maç genelinde en beğendiklerim

Sallai
Sanchez
Nhaga
Torreira

Ama oyuncu bazli değil sistem takımı olabilmek mesele ama bizim ülke tarihinde sistem denen sey yok zaten

İstediğiniz kadar zırlayın nefret ettiklerinize kin kusun takım gayet iyiydi bugün

1-1 olmasına rağmen tüm üstünlük bizdeydi, rezil bi penaltıyla geri düştük frikik golüyle de tamamen koptuk

İleriye dönük olarak gayet ışık verdi takım ama niyetler kötü tabi sevmediklerinize sallayın gün sizin gününüz

3 ü yedikten sonra zaten maç her iki takım için de bitti. Bu şartlarda bu sakatlarla ve geç transferlerle gene iyi oynadık. Anca bu kadar olurdu. Gene topu biz oynadık adamlar hiç birşey yapamadı. Yediğimiz goller tamamen bireysel hatadan. Kaybetmemiz büyük şanssızlık. Ah sane o golü yapsaydı!! Bambaşka bir yere giderdi maç

Maç berabere ya da biz öndeysek gerçekten iyi oynuyoruz ama skor olarak geriye Düştüğümüzde takım hemen helva gibi dağılıyor. son 4 senedir Bütün Avrupa maçlarında durum böyle bunun da sebebi hocadan kaynaklanıyor

bir de orta sahamız çok kolay deliniyor
hatırlayın 2024-25'te de sara torreira oynuyordu
lemina gelince toparlamıştık. yoksa gidecekti o sene lig
bu ikili pek ideal olmuyor sanki
ki şu an torreira daha yaşlı. sara ise fiziksel olarak daha kalın

İstediğiniz kadar zırlayın nefret ettiklerinize kim kusun takım gayet iyiydi bugün

1-1 olmasına rağmen tüm üstünlük bizdeydi, rezil bi penaltıyla geri düştük frikik golüyle de tamamen koptuk

İleriye dönük olarak gayet ışık verdi takım bence ama niyetler kötü tabi sevmediklerinize sallayın gün sizin gününüz
cafer abi basit gol yeme problemini çözersek sorun yok

bir de sane sorunu var

yangına gerek yok. başa baş oyun oynadık. ben girenlerden de katkı aldığımızı düşünüyorum. hemen hoca oyuncu gömmeyin. (SANE HARİÇ).

Sorun bi pozisyon değil geçen senede Barış atamadi yarın da Ahmet Mehmet atamadı deriz ah vah ederiz . Skoru tutamıyoruz yav Avrupa'da bizim kadar kolay salakca gol yiyen mental olarak çöken takım var mı ? hep pozisyonlara takılıyoruz bak sen ben takılıriz bence oyuncularda takılıyor bi takımın Mentali bu kadar mı kötü olur yav
1 pozisyon sorun değil mi? Futbol anlarin oyunu siz ne izlediğinizi bilmiyorsunuz.

Geçen sene fener penaltı Atsa şampiyonlugu veriyordun. Sen burda pozisyonu atsan önde giriyordum. 1000 tane sayarım böyle olay. 1 pozisyonda değilmiş yapma yav

Geri
Üst Alt