⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Kadro tercihine bir şey demeyeceğim iyi başladık
Ancak devre arası müdahale edebilirdi yine gol yememiz beklendi

Sporting öyle leş takım falan olduğunu düşünmüyorum. Penaltıya kadar oynadığımız oyunla 36 takımın 28si böyle gözükürdü

İcerdeki atletico maci haric geriye dustugumuzde dagilmadigimiz sampiyonlar yada avrupa ligi maci var mi ?

Hocanin tek bildigi yedek kulubesinden kosarak cikip pres yapin diye taktik vermek. Hani plan program abi. 1-0 one gecmissin zaten rakipten baski yok hirs yok. Hani plan program ?

UCL de iddialı olmak için bu maçtan alınacak 1-3 puan çok önemliydi, ilk yarıdaki oyunla mümkündü de. Ancak harcanan fırsatlar, verilmeyen KK ve izlerken benim de yanıldığım penaltı pozisyonu ile birlikte heba oldu maalesef. Hezimet yaşamadan alacağımız 5-7 puanla tamamlasak iyidir. Yapılan transferlerle takım güçlenmiş olmadı zaten; iyimser bakışla gücü korunmuş oldu en fazla.

Sane ile Leao yu ayni anda sahaya sürmeyen zihniyet var.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina ve Osimhen olsaydı puan alırdık o kafa golünü yemezdik en azından

Beni oyun ümitlendirdi biraz barça maçı çok kritik olacak.

Başta hocaya sonra bazı oyunculara çok kızgınım
En çok eleştirenlerden biri de benim

Ama hakem rezil bir maç yönetti
Batrakovun hayalarına tabanla girdiler kırmızı yok
Suarez aldatmaya çalıştı uyardı, sonra Uğurcanın tendona arkadan bastı kart vermedi
Sonra tekrar aldatmaya çalışınca sarı verdi, halbuki 2. sarı olmalıydı
Sonra aynı adam yalandan penaltı için yine aldattı, penaltı da hatalıydı ve 3. sarı olmalıydı

Adamlar 4 kere geldi 4'üde gol oldu biri ofsayt sen kapanan takımlara oyun çözemiyorsun ilerde basan takımlara karşı kendi yarı sahandan çıkamıyorsun osimhen yoksa sen hoca felan değilsin

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım istediği kadar iyi oynasın böyle zor rakiplere karşı lemina gibi bir kademe yapan tutucu 6 numaramız olmazsa galibiyete uzağız demektir. Leminanın sık sık sakatlandığını bildiğin bir ortamda 6 numara transfer etmemek bile bile başarısızlık demektir

Devre arası sane çıksa leao girse puan alırdık
Alamazdık. Leao da Saneden farksız. Hatta daha bile faydasız oynadı.
Bu sene büyük sıçtık ne yazık ki. Transferlerin hepsi fiyasko. Plansızlığın programsızlığın pik noktasını yaşattı Dursun bize.

Şimdi bu maçta suçlu olarak hakemi gösterecekler ve yine karanlıkta ıslık çalmaya devam edecekler.

Takım 3-1 yenildi ve karşıda sıfır oyun oynayan bir takıma.

Yukarda cümlemii bu sezon çokca duyacaksınız buna eminim.

Yediğimiz goller bir tane video yapılsa her avrupa maçında aynı şekil gol yiyoruz aynı şekil oyundan düşüyoruz tamamen.2 büyük sorun var 1. savunma 2. hücumda da oyun kuramıyoruz.

Geri
Üst Alt