⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

hakem gayet iyiydi aslında. fakat 2 majör noktada son derece büyük 2 hata yaptı. 1 kırmızı ve 1 penaltı. e yani cl seviyesinde böyle bir durumda maçı nasıl kazanacaksın ki hem de deplasmanda? osimhen-lemina'sız gs'ı gayet de beğendim ben.

Bugun iyi oynadık ezilmedik aksine pozisyonlar bile bizdeydi adamlar 2 tane duran top golu atti biz boş kale dağlara vurduk

1 pozisyon sorun değil mi? Futbol anlarin oyunu siz ne izlediğinizi bilmiyorsunuz.

Geçen sene fener penaltı Atsa şampiyonlugu veriyordun. Sen burda pozisyonu atsan önde giriyordum. 1000 tane sayarım böyle olay. 1 pozisyonda değilmiş yapma yav
Ben bu Galatasaray'ı biraz tanıyorsam 2yide bulsak yine kazanamazdık. Deplasmanlarda b.k gibiyiz bir gol yiyince dağılıyoruz. 0-3 olsa ben bu takıma güvenemiyorum siz nasıl kazanacağız diyebiliyorsunuz ?

Ben takımdan ümitliyim kardeşim eksikler dönünce daha iyi olacağız

Bu maçın ilk yarısı da sezon başı ve eksiklere rağmen beklediğimden iyiydi

2. Golde yaninpebaltida kalecinin deganini arkaya kaçıran sara miydi. Vallahi dövdüm o herife. Topa bakmayacan adamı kontrol edecen

2. Golde degaji kacirdi 3. Golde adama yetisemeyecegini dusunup takip bile etmedi sallai ile 1e 1 birakti.. Su herifi satip da Matar Sarri oraya koyamamak yuzyilin kerizligidir

bu arada öne geçtik ama yine top ayağımızdaydı anlamadım valla

Uğurcan bugün çok kötüydü sara 2.yarı sıvadı batrakov 2.yarı oyunda yok barışın zeka seviyesi yerlerde

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sporting fizik kondisyon olarak cok bela takim,bugünkü oyunu ligin yarısında oynasak şampuan oluruz osi olmasa bile.

Ya abi neyi tartışıyorsunuz kötü felan oynamadık senin 2 futbolcun (sane ve sara) çok net 2 pozisyon harcadı adamların 2 golü de biri penaltı biri de frikik penaltı da kaleci farkı lizbonun pozisyonu mu vardı? Baskı mı kurdular?
Beni üzen şu oldu o kadar korkulacak deplasman değilmiş burdan puan alabilirmisiz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frankfurt maçında da direk maçın içine eden adam Barış Alper'di artık bu çocuktan forvet olmayacağını anlamamız lazım Sanchez'den bile olur bundan olmaz.

2 maçta Barış Alper yerine eli ayağı düzgün bir forvet olsa 2 maçta 6 puan rahatlıkla alanılabilirmiş.

ben sportingi daha farklı bekliyordum yeminle çok üzüldüm puan kaybı için gerçekten ezip geçeceğimiz bir ekipmiş osimhen olsa. Osimhen olmamasına rağmen doğru değişiklikleri yapsak 1 puanı alırdık. hoca ilk yarıyı mükemmel oynattı ama 2.yarı acaip düştü bunun açıklaması yok. hocanın diğer oyunculara kesinlikle güvenmesi lazım değişikliklerle oynamaya başladık yönetimin beceriksizliğinin günahını o heriflerden çıkarmaya gerek yok.

oyundan bağımsız uefa denen oe rüşvetçi kurumun gene rezilliğini gördük liseliler anca pilav kaşıklasın şuralarda bir boka yaradıkları yok gram lobimiz yok.

Yediğimiz goller bir tane video yapılsa her avrupa maçında aynı şekil gol yiyoruz aynı şekil oyundan düşüyoruz tamamen.2 büyük sorun var 1. savunma 2. hücumda da oyun kuramıyoruz.
Abi biz deplasmanda 1-0 önde olduğumuz bir maçta neden oyun kurmak zorunda oluyoruz yaw. Yahu Vallahi çıldıracam kafayı yiyecek artık neyimiz yetmiyor 3 puan veya 1 puan. Yahu 1-0 öndeyiz takım kontra yiyor delirecem ya.

Geri
Üst Alt