Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.914
- 39.759
- 3.993
Bizim çözmemiz gereken en acil ve onemli sorun neden oyunumuz tek 1 oyuncuya osiye bağlı ?
Bunu çözersek bence gerisi gelir
Bunu çözersek bence gerisi gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçın hakemine iyi diyen kişi net olarak hain ve gizli kuştur. Veya canı küfür isteyen bir trolldür.Eleştirilecek tarafları illa var. Lakin hakem iyi diyenlere aşırı gıcık oldum. Geçen seneki Frankfurt başlangıcı ile bir değil bu maç. Hakem iyi olsaydı bu maç net puan alırdık. Okan hocanın oyunu tutmada sıkıntı yaşıyor belki 3 olmazdı ama 1 puan olurdu ama kesin alırdık. Sporting 10 kişi kalsaydı. İlk yarı bildiğin Ajax deplasmanı gibiydi mesela.
yes... YES
Kurallari bilen var mı bu kırmızı mi
aek'ya ben de galibiyet yazdım. dışarıda helva gibiyiz ama daha kaliteli takımız onlardan.Aekyi falan yeniriz de 0 çekemyiz inşa
Pozisyon bazlı değerlendirilmezmis futbol usta boşuna atıyorsun bunları burdakiler daha iyi biliyor![]()
avrupa deplasmanı
galatasaray’ın fobisi flan olmayan deplasmandır. her maç öncesi yok deplasmanda siniyoruz şöyle böyle diye kafa yoruyoruz ama her 2 deplasmandan 1 tanesinde direkt hakem tarafından doğranıyoruz. bakın...gss.gs
Yorumlar dehşet verici üzülüyorum okurkenhakem gayet iyiydi aslında. fakat 2 majör noktada son derece büyük 2 hata yaptı. 1 kırmızı ve 1 penaltı. e yani cl seviyesinde böyle bir durumda maçı nasıl kazanacaksın ki hem de deplasmanda? osimhen-lemina'sız gs'ı gayet de beğendim ben.
hakem gayet iyiydi aslında. fakat 2 majör noktada son derece büyük 2 hata yaptı. 1 kırmızı ve 1 penaltı. e yani cl seviyesinde böyle bir durumda maçı nasıl kazanacaksın ki hem de deplasmanda? osimhen-lemina'sız gs'ı gayet de beğendim ben.