⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP 3-1 Galatasaray | MS | 9 Eylül | TRT 1

Ofsayt golü dahil 4 şut 4 gol oldu.Hala 1 puan alırdık diyorlar ama istatistikler öyle demiyor.

Mesela erende boşa koşuyor bir amac yok. Adama girmiyor geri geri gidiyor. Adamı dondurmeyecen arkadaş. Bu tam tersini yapiyor

Son düzenleme:
Uzaktan şut yok yine bizim dimi bizim sistemle alakalı heralde bu

cok fazla can sıkmayın ,ucl de başarı hedeflemiyoruz ne biz ne fener, ucl de başarı isteyen takımlar ona göre kuruluyor ,bizim daha fazla yapma potansiyelimiz var ama vizyoner yönetimler gelmeli ona göre kadrolar kurulmalı simdilik keyif almaya bakalım sövmeye gerek yok

maçın ilk yarısını parça parça izledim ve iyiydik diye düşünüyorum

sonrasına bakamadım

penaltıyı gördüm de abi versin hakem

Şu pozisyona nasıl penaltı çıkıyor anlamadım. Biz mi fanatiklik yapıyoruz, bir şey mi kaçırıyoruz? Jakobs yaptığı hamle ile topu alamasa çelme diyenlere katılacağım ama bariz topa hamle yapıyor tek hamle ile.

Iyi filan oynamadık sporting Cok ağır takım
Hem topçulari hem topu çevirme hızları çok yavaş
CL de daha üç puan zor alırlar
İlk yarı elli tane gecislik pozisyon oldu adamlar çıkamadı kadro kaliteleri rezil bir takım pası atmadılar ya da topu fazla durttuler
Iki takım arasında dünya kadar kalite farkı var ama 3 gol yedik

Çok linç yer bu yorumların ama bence haklısın birinin göte ********************* demesi lazım, böyle üyelere de ihtiyac var. Batrakov konusunda da katılıyorum yorumlarına.

Takım iyi hazırlanmış ama adamlar da Bizim zaaflarımıza iyi hazırlanmış. Önde olduğumuzda bile kontrol bizde adamlar kontra kovalıyor bu normal değil. Okan Hoca Avrupa'da deplasmanda başka bir oyun bulmalı....
Hocam CL oynuyorsun tabi ki rakibinde senden iyi olduğu bölümler olacak. Bu maç özelinde 30-35 dakika biz iyiydik. 20 dakika Sporting iyiydi. Geri kalan daha ortadaydı ama bu maç özelinde hakem kararları sonucu belirlerdi. Vermediği kırmızı kart ve 1-1 iken verilen penaltı. Direk oyuna etki etti bu kararlar. Ben bu maç özelinde hocanın planına bir şey diyemem çünkü daha kontrollü ve topu rakibe bırakan bir oyun oynasaydık bence hiç varlık gösteremezdik bu hataya açık defansla.

şahsen ben singo ilkay kaan gibiler sahaya girmedigi sürece tüm oyuncuları eleştirsem bile tebrık ederim mucadele ediyorlar ama bu 3ünün bu kulüpte yeri yok.

Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık, hocalık bir şey yok. İkinci yarıda fiziksel olarak ezildik çünkü kadro kısıtlı, sorumlusu da yönetim. Üç bireysel hata var. (Batrakov güçsüzlük nedeniyle önündeki topa vurdurdu yerleşik savunmada. Hakem penaltı uydurdu ikinci golde. Frikikte de Uğurcan barajı 4 yerine 3 kişi kurdurunca top o bölgeden 90'a gitti.)

İyi oynadığımız ilk yarıda kırmızı çıksa Sane de o golü atsa maç bitmişti aslında. Ş. Ligi böyledir, o an geldiğinde doğrusunu yapacaksın.

Batrakovdan önce skandal ötesi:

Baris ve Sane. Baris nasil 95 dakika oyunda kaldi, akil almaz

Çok kötü:

Sara, Yunus ve Sanchez. Sara ve Yunusin skandal pas hatalari bizi çok yipratti. Sara bu seviyde olmuyor malesef. Kendisini çok seven olarak diyorum bunu.

Kötü:

Sallai ve Ugurcan. Birisi saçma faulleriyle digeride yarim yamalak çikmalariyla ve kötü vuruslariyla

Allahım çıldıracağım vermediği kırmızıya bak. Ulan ben senin ***********************************, karını, kızını hakem gibi.

kalecinin başlığından banlıyım bu yaptığı hatalar ile ilgili konuşurken o zaman rakipler becereksiz diye gol atamadılar ondan doalyı tepki gördük becerikli rakipler olunca hep golü yiyorsun işte.

Geri
Üst Alt