⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Galatasaraylilara bak yürüyün be futbol filozofları, modern çağ üfürükçüleri.

Çok zor maç. Kayıp olabilir ama mücadele edersek neden olmasın diyeceklerine banko yeniliriz. 5 yemeyiz inşallah falan. Siz Galatasarayli değilsiniz. Siz modern çağın ben dedim ben hep haklıyım hehehe gördünüz mü ben bilirim diye etrafına caka satan hayatta sadece bu başarısıyla övünen tiplersiniz.

Sizin ağa babanız da TV lere çıkan Serdar Ali

İlk yarı Deniz Gül riskini alırdım.. Arkasına Batrakov, kanatlar Leao - Jakops, Sane - Sallai..

Yerine kimi koyarlar, nasıl yaparlar bilmiyorum ama Bardakçı asla olmamalı..

Tek ya da 2 farklı bir mağlubiyet iyidir..

apokerim oynayacak ciddi korkunç bi durum sportingin ön hattı hızlı ve hareketli bari geriye gömülelim alan vermeyelim

Osimhen bu maçta yok maalesef. Osimhen'in olmadığı bir senaryoda da şu takımın mevcut form durumu ile Lizbon'dan puanla çıkabilme ihtimali bana göre yok. Umarım yanılan ben olurum ve Çarşamba gecesi, Galatasaray'ımın zafer gecesi olur 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏

Osimhen bu maçta yok maalesef. Osimhen'in olmadığı bir senaryoda da şu takımın mevcut form durumu ile Lizbon'dan puanla çıkabilme ihtimali bana göre yok. Umarım yanılan ben olurum ve Çarşamba gecesi, Galatasaray'ımın zafer gecesi olur 🙏 🙏 🙏 🙏 🙏
Abi kağıt üstünde öyle ama futbol bu. Erken bir penaltı kırmızı vs herşeyi değiştirir. Şans en önemli faktör. Şans yanımızda olursa neden olmasın bir beraberlik ilaç olur

Benim ilk 11 im bu lakin büyük ihtimalle Abdülkerim sol stoper Jakobs sol bek olarak çıkar. Ek olarak Barış yedeğe Deniz santrafora Leao sol kanatta olabilir.

asdasdasd.webp

Durum çok vahim. Bsehir maçında Osimhenin sakatlık etkisi kırmızı kart gibiydi resmen. 1 kişi eksik oynadık. Sane de oynamayınca doğal olarak o sayı 9a düştü. 9 a 11 gibi maç oldu. Deniz Gül en azından Portekiz ligini bilen bir oyuncu. Leao olabiliyorsa iyi olur. Tamamen geçişe yönelik bir oyun oynamamiz gerekiyor

Geri
Üst Alt