⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Galatasaraylilara bak yürüyün be futbol filozofları, modern çağ üfürükçüleri.

Çok zor maç. Kayıp olabilir ama mücadele edersek neden olmasın diyeceklerine banko yeniliriz. 5 yemeyiz inşallah falan. Siz Galatasarayli değilsiniz. Siz modern çağın ben dedim ben hep haklıyım hehehe gördünüz mü ben bilirim diye etrafına caka satan hayatta sadece bu başarısıyla övünen tiplersiniz.

Sizin ağa babanız da TV lere çıkan Serdar Ali

tam da böyle

yorumların çoğu maç sonu haklı çıkmak üzerine kurulmuş saatler gibi

hep söylüyorum yeni taraftar kulübüne takımına değil ertesi gün sosyal medyasında okulunda orda burda haklı olma egosuna aşık

Ugurcan
Sallai-Sanchez-Abdulkerim-Jakobs
Torreira-Sara
Yunus-Batrakov-Sane
Barış(Deniz Gül?)​

çok temiz bir oyun oynayıp galibiyet ya da galibiyeti kaçırdığımıza üzüldüğümüz bir maç bekliyorum

Korkaksaraylılar olarak böyle izleyeceğimiz müsabaka :

T6ralBjEC8PkGXUi.webp

tam da böyle

yorumların çoğu maç sonu haklı çıkmak üzerine kurulmuş saatler gibi

hep söylüyorum yeni taraftar kulübüne takımına değil ertesi gün sosyal medyasında okulunda orda burda haklı lokma egosuna aşık
Suanki sosyal medya taraftar grubu ile F.Terim efsane olabilsin dişimi kırarım. Ne laf derlerdi kim bilir hem hocaya hem Topçulara.

Keskelerle isimiz yok. Osi yoksa yok. Leao'nun 11 cikmasini isterim. Baris'tan ziyade Deniz'e sans veririm. Batrakov-Sara-Torreira'dan vazgecmek yok. Kazanacagiz insallah.

Apokerim şu anda saatli bomba olduğu için Jacobsa razıyım ama hoca Apokerimi oynatır.

1788703566718.webp

şu haftadan sonra apo 11 başlarsa sonraki antrenman bitshiuba

1788704468141.webp

Galatasaraylilara bak yürüyün be futbol filozofları, modern çağ üfürükçüleri.

Çok zor maç. Kayıp olabilir ama mücadele edersek neden olmasın diyeceklerine banko yeniliriz. 5 yemeyiz inşallah falan. Siz Galatasarayli değilsiniz. Siz modern çağın ben dedim ben hep haklıyım hehehe gördünüz mü ben bilirim diye etrafına caka satan hayatta sadece bu başarısıyla övünen tiplersiniz.

Sizin ağa babanız da TV lere çıkan Serdar Ali
Burası adı üstünde forum, neden tek tip insan ve tek tip yorum beklentiniz var ki? Ben şalteri kapatıp duygusal düşünmek istiyorum olumsuz bir şey duymak istemiyorum diyorsanız o ihtiyacı giderecek çok fazla twitter sayfası ve youtube kanalı var zaten ama bir forumdan böyle bir beklenti içine girmek makul değil bana göre.

Geri
Üst Alt