⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Hayatında toplasan 90 dk Deniz Gül izlememiş insanlar sporting depte forvete denizi koyuyor lol.

Aynen sporting deplasmanında takıma daha alışamamış Batrakov + ilk defa oynayacak Deniz gül ile çıkalım çok mantıklı.

Neyse deniz son 15-20 dk oynar işte

Ha eğer Deniz ilk 11 olursa Batrakov yedek başlar arkada Sane Yunus Barış olur
Nedim Deniz'i izlemediysek de Barış'ı çok izledik. Başakşehir maçında Osimhen çıktıktan sonra takım oyununun nasıl düştüğünü gördük. Barış bu sezona hiç iyi başlamadı ve en büyük özelliği olan fizik kondisyonda geçen senelerin oldukça gerisinde. Öyle ya da böyle Deniz milli takım oyuncusu. Normal şartlarda kimse Deniz'i koymaz kardeş.

Uğurcan
Sallai Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Sara
Yunus Batrakov Leao
Deniz

En mantıklı makul olanı bu 60-65 gibi yavaş yavaş Barış Sane vs alırsın oyuna

CL ye 2/0 ile başlayacağız gibi maalesef. barca da çok formda . zaten bu sene kadro yapılanmasından dolayı CL den pek bir umudum yok tek dileğim ligi yine kazanalım.

CL ye 2/0 ile başlayacağız gibi maalesef. barca da çok formda . zaten bu sene kadro yapılanmasından dolayı CL den pek bir umudum yok tek dileğim ligi yine kazanalım.

Edit : yanlis postu alintiladim, @Mahir DONMEZ icindi

Osi yokken bulacagimiz her top altin degerinde. Acele etmezsek sonuc alabilecegimize inaniyorum. Beraberlik de gayet iyi bir skor boyle deplasmanlarda bana gore.

Macin durumuna gore hocanin " yenemiyorsak, yenilmeyelim"i de unutmamasi lazim - full geri yaslanmak degil tabi bu, oyun sogut topu kontrol rt, tempoya izin verme vs vs. "Cesur oynama" olayi haldur huldur saldirmaklanayni sey degil,karisiyor bazen.

Batrakova cok inaniyorum, onunde osi de yokken kaleyi yoklama, kosu gosterme islerinde sorumluluk alacaktir.

Ligi almak bizim elimizde acikcasi.

Ben CL de gruptan bekeltinin ustunde cikacagimiza baya inaniyorum zor fiksture ragmen. Grup asamasi sonrasini bilemeyiz ama gruptan cikmak lazim. Sureklilik onemli.

Edit : yanlis postu alintiladim, @Mahir DONMEZ icindi

Osi yokken bulacagimiz her top altin degerinde. Acele etmezsek sonuc alabilecegimize inaniyorum. Beraberlik de gayet iyi bir skor boyle deplasmanlarda bana gore.

Macin durumuna gore hocanin " yenemiyorsak, yenilmeyelim"i de unutmamasi lazim - full geri yaslanmak degil tabi bu, oyun sogut topu kontrol rt, tempoya izin verme vs vs. "Cesur oynama" olayi haldur huldur saldirmaklanayni sey degil,karisiyor bazen.

Batrakova cok inaniyorum, onunde osi de yokken kaleyi yoklama, kosu gosterme islerinde sorumluluk alacaktir.
Aynı fikirdeyim, Osimhen varkende bu maça 1 puan yazmıştım kafamda. 1 puan oldukça iyi Sporting deplasmanında. Osimhen sakatlanıp Barış girdikten sonra Batrakovun oyunuda oldukça düştü çünkü Barış o mevkiiyi oynamayı bilmiyor. Bu Barışın suçu değil. Bu maç Batrakovun ceza sahası içine girişlerine de oldukça ihtiyacımız olacak.

Sporting futbolcusu Ibrahima Ba’nın Galatasaray maçı öncesi durumu belirsiz.

— Ba’nın, Galatasaray maçında forma giymesi zor gözüküyor. (O’Jogo

Deniz Gül oynasa
Hattrick yapsa
Portolular ve Sportingliler el ele kudursa

cok mu sey istiyorum

Bizim Avrupa'daki deplasman karnemiz ortadayken üstüne bir de takımımızın açık ara en önemli oyuncusundan yoksun çıkacağız bu maça. Bunun üstüne bir de rakibin öne çıkan iç saha performansı eklenince beklentiler daha da düşüyor otomatikman.

Yani daha maç oynanmadan her şey aleyhimize işliyor maalesef.

Bu maçta minimum 2 ofansif oyuncunun adeta şapkadan tavşan çıkarır gibi sürpriz şekilde çok iyi performans göstermesi lazım. Özellikle bu maçta Sane'nin maça damgasını vurması lazım, böyle maçlar için aldık bu adamı sonuçta.

Bizim Avrupa'daki deplasman karnemiz ortadayken üstüne bir de takımımızın açık ara en önemli oyuncusundan yoksun çıkacağız bu maça. Bunun üstüne bir de rakibin öne çıkan iç saha performansı eklenince beklentiler daha da düşüyor otomatikman.

Yani daha maç oynanmadan her şey aleyhimize işliyor maalesef.

Bu maçta minimum 2 ofansif oyuncunun adeta şapkadan tavşan çıkarır gibi sürpriz şekilde çok iyi performans göstermesi lazım. Özellikle bu maçta Sane'nin maça damgasını vurması lazım, böyle maçlar için aldık bu adamı sonuçta.
o esnada Sane
images

Geri
Üst Alt