⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Mecburi olarak

-------------------------Uğurcan-------------------------
-Sallai-------Sanchez-----------Bardakçı-----Jakobs----
--------------Torreira-----------Sara----------------------
-Sane------------------Yunus-----------------Leao--------
-------------------------Barış--------------------------------

11'i ile çıkacağız gibi duruyor. Sadece Sane yerine Yunus'u alıp, Batrakov da 10 numara oynar mı diye bekliyorum?

İkisi de hadnikaplı. Sane oynarsa defansif açıdan ön bölgede sıkıntı yaşayabiliriz. Ofansif performansı da çok dalgalı ve genelde olgun değil.

Batrakov ise 30 dk sonrası performansı düşüyor. Sonradan oyuna alsak ve orada kullansak enerjisini skor ne durumda olur yukarıda ki 11 oyunu tutabilir mi vs?

Bu arada sağlam defansif orta saha olsa

4-3-3 çıkmak en mantıklısı aslında forvetsiz

Barış-Yunus-Leao ile. Ama Ugochukwu'nun oynaması ne fayda eder tartışılır. Hele hiç oynatmamışken daha önce.

Sara - Torreira - Batrakov orta sahasıyla oynarsak defansif olarak resmen mahvoluruz. Kesinlikle 4-3-3 oynanmalı ve Lemina sakat olduğu için Ugochukwu 6 numaraya konulmalı, savunma ile orta sahayı dengelemek ve resmen ezilmemek için.

apo kerim ile şl olmaz, osimhen'de sakat ne olacak diyorduk Frankfurt maçı öncesi. bir sene sonra ayni noktadayız, çok ilginc.

sporting'den 5 yeyip barca'yi 1-0 yenmeye raziyim

Mecburi olarak

11'i ile çıkacağız gibi duruyor. Sadece Sane yerine Yunus'u alıp, Batrakov da 10 numara oynar mı diye bekliyorum?

İkisi de hadnikaplı. Sane oynarsa defansif açıdan ön bölgede sıkıntı yaşayabiliriz. Ofansif performansı da çok dalgalı ve genelde olgun değil.

Batrakov ise 30 dk sonrası performansı düşüyor. Sonradan oyuna alsak ve orada kullansak enerjisini skor ne durumda olur yukarıda ki 11 oyunu tutabilir mi vs?

Barış-Yunus-Leao ile. Ama Ugochukwu'nun oynaması ne fayda eder tartışılır. Hele hiç oynatmamışken daha önce.
Mecburi olarak

Boyle cikarsak intihar ederiz.. cok ofansif. Takim olarak savunmamiz zaten yetersiz.. unarim biraz daha defansif cikariz

4-2 gibi bir sonuç bekliyorum

Seni kimler aldı?
Kimler öpüyor seni?
Dudağında, dilinde...
Ellerin izi var...

Abdülkerim’in ayağı sargılı bu maça çıkarsa rezil oluruz üstüne 1 tane oyuncu değişikliği hakkımızı boşa kullanmış olacağız, Barış’ı da forvet oynatacaksak takımı 5 orta saha ile falan çıkarsın sadece kontra kovalayalım başka türlü sıkıntı bu maç

Hoca artık Avrupa'da deplasman oyununu bulmalı. Otobüs mü çekiyor, 4 orta saha mı yapıyor, beşli savunma mı yapıyor bilmiyorum ama dengeli oyun oynayabileyen, tel tel dökülmeyen bir oyun ortaya koyabilmeliyiz.

Apoyu oynatirsan zaten yenilmeye çıkıyorum ben farketmez için cikiyorsundur

Geri
Üst Alt