Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.785
- 68.064
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin uygulama cop
Forumun %80'i futbolu acı çekmek ve birilerine küfretmek için izliyor gibi. O birileri de teknik direktörle futbolcular.içinde bulunduğumuz koşullar itibariyle hedef maç olmaktan çıktı. 1 puan olursa bonus deriz. olmazsa da can sağlığı deriz. cl'den keyif almalıyız. cl'yi, taktığımız gs figürlerinin içinden geçmek için bir fırsat olarak kullanmamalıyız, keyif almalıyız.
Peki Ertuğ abi bu insanlar hiç mi hak etmiyor ŞL'de ezip geçen başarılı olan bir GS görmeyiForumun %80'i futbolu acı çekmek ve birilerine küfretmek için izliyor gibi. O birileri de teknik direktörle futbolcular.
Bir de sürekli uğursuz uğursuz konuşan ben demiştimciler var bunların içinde. 4 tane yersek g.tleri göğe erecek gelip buraya e biz demiştik hoca yazacaklar.
Bu saydıklarım hiçbir boku hak etmiyor abi hayır. Bu saydıklarım küme düşmeyi bile hak etmiyor.Peki Ertuğ abi bu insanlar hiç mi hak etmiyor ŞL'de ezip geçen başarılı olan bir GS görmeyi
O kadar para harcanıyor beklentiler normal değil mi
Doğru diyorsun da abi,bu milyon eurolar niye harcanıyor o zamanBu saydıklarım hiçbir boku hak etmiyor abi hayır. Bu saydıklarım küme düşmeyi bile hak etmiyor.
Ama hepimizi kastederek soruyorsan söyleyeyim, o ezip geçen Galatasaray'ı biz hiçbir zaman izleyemedik. Uefa'yı aldığımız sene bile;
- İlk Hertha Berlin maçı işkence gibi geçmişti. Zar zor 2-2 berabere kalmıştık,
- Milan'a orada kaybettik,
- Chelsea'den burada 5 deplasmanda 1 yedik
Yani ilk 4 maç 1 puan. Hagi'li, Popescu'lu, Hakan Şükür'lü, Okan-Emre-Suat'lı takım 1 puan alabildi 4 maçta. O acıları çektik, sonra Hertha deplasmanıyla toparladık. Orada o yıkık takım, tamam kardeşim kapatın kulübü diyen mallar olmadığı için ayağa kalktı, Avrupa'nın kralı oldu.
Sonraki sezon çeyrek final oynadık ama ne şartlarda oynadık, ne saçmasapan grup maçları oynadık hatırlarlar mı bu arkadaşlar acaba? Sturm Graz'ın lider olduğu bir grup oynadık biz o sene.
Sonraki sezon yine benzer durum, bu sefer Nantes denen saçma takımın arkasındaydık.
Her başarının altında böyle yıkıldığın, ezildiğin süreçler oluyor. Hiçbir zaman esip gürlemedik, bunu hiçbir zaman anlamayacaklar.
Abi son 3 yılda bile futbolcu piyasası acayip bir noktaya geldi. Yalnız Erden Timur sayesinde bizim gelirler de acayip bir noktaya geldi. Eskiden 1 birim harcadığın yerde şimdi 10 birim harcıyorsun. Yani sen atıyorum bonservisi, yıllığı 250 milyon harcamazsan, onun yerine 150 harcarsan ligde belki bir şekilde tutunursun ama Avrupa'da averaj takımı olursun. Ya da Trömsö falan gibi takımlara elenir hale gelirsin.Doğru diyorsun da abi,bu milyon eurolar niye harcanıyor o zaman
milyon yüroları sadece sen harcamıyorsun. ayrıca tüm takımın 1/4 değerine sahip topçusu yok malesef bu maçta. bu maçta beklentiyi düşürmek doğal.Doğru diyorsun da abi,bu milyon eurolar niye harcanıyor o zaman
Taraftar para harcıyor ondan gelirlerimiz var.Storedaki ürünler,kombineler maç biletleri ateş pahası ama ona rağmen satılıyor.Döviz kuru da sabit kalınca otomatik olarak döviz girdisi artıyor kulübün.Abi son 3 yılda bile futbolcu piyasası acayip bir noktaya geldi. Yalnız Erden Timur sayesinde bizim gelirler de acayip bir noktaya geldi. Eskiden 1 birim harcadığın yerde şimdi 10 birim harcıyorsun. Yani sen atıyorum bonservisi, yıllığı 250 milyon harcamazsan, onun yerine 150 harcarsan ligde belki bir şekilde tutunursun ama Avrupa'da averaj takımı olursun. Ya da Trömsö falan gibi takımlara elenir hale gelirsin.
Bu Allahın emri değil tabii. Belki Bodo gibi başarılı da olabilirsin ama onu sağlayacak bir yönetim, profesyonel futbol ekibi ve teknik ekip lazım. Bunlar bizde yok şu an ama şu noktada kendimizi kısıtlamanın çok anlamı da yok. Beşiktaş gibi kısıtlı geliri olan bir kulüp olsak öyle yapmalıydık ama şu an bir şekilde çark işliyor. Ta ki Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyene kadar tabii.
Tamam 1 yılda da yarı finale falan gelelim işte insanlar bunu bekliyormilyon yüroları sadece sen harcamıyorsun. ayrıca tüm takımın 1/4 değerine sahip topçusu yok malesef bu maçta. bu maçta beklentiyi düşürmek doğal.
satranç oynamayı uzun süre önce bıraktım. iyi forumlar dilerim.Tamam 1 yılda da yarı finale falan gelelim işte insanlar bunu bekliyor
O kadar para harcıyorsun,GS tarihinde hepi topu 8 tane ŞL deplasman galibiyeti var
Genel tabloda devasa bir başarısızlık var harcanan para ve imkanlara göre

veli abi nolur maç abi bir cümlesatranç oynamayı uzun süre önce bıraktım. iyi forumlar dilerim.![]()
İspanyollar, Fransızlar ve Almanlar da muhtemelen hem sponsorluk hem de yayın gelirlerini artırmışlardır abi. Bakmak lazım. Bir de tabii çok ciddi oyuncu satışları var, biz orada da çok kötüyüz.Taraftar para harcıyor ondan gelirlerimiz var.Storedaki ürünler,kombineler maç biletleri ateş pahası ama ona rağmen satılıyor.Döviz kuru da sabit kalınca otomatik olarak döviz girdisi artıyor kulübün.
Yoksa yayın gelirin 15 sene öncesine göre çok düşük,dolar enflasyonunu hiç hesaba katmasan bile üçte birine dörtte birine inmiş durumda 15 yıl önceki seviyelere göre.
EPL dışında öyle yayın geliri artan bir lig var mı bilmiyorum ben,İngiliz kulüpleri dışında piyasayı öyle yükselten birileri de pek yok gibi
90 dakika oynanır. +4 dk uzatma olur.veli abi nolur maç abi bir cümle