⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Merak etme @Doğukan Kanarya ahbabımız o açığı fazlasıyla kapatır.
1000034561.webp

Sara tor batrakov orta sahasıyla sporting deplasmanından puan almak imkansızdan öte bir şey

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rakibi çok favori görüyorlar çoğumuz da umutsuzluk hakim geçen sene Ajax maçında da rakip uçup kaçıyordu vurduğumuz gol olsun yeneceğiz

Ultra defansif 11;

Ugurcan
Sallai-Sanchez-Abdulkerim-Jakobs
Baris-Ugochukwu-Torreira-Sara-Batrakov
Leao

Okanball 11;

Ugurcan
Sallai-Sanchez-Abdulkerim-Jakobs
Torreira-Sara
Yunus-Batrakov-Leao
Baris

Lille dep , aston , feyenoord stuttgart maclarindan benim beklentim 12 puan bu arada. Arti alabilirsek sporting puani iste. Optimist umutlu taraftar kafasindayim.

The sun a gore barca beraber psg yenilgi falan o 4 puan kaybi 🤣
Bir daha bak bence. Namağlup tek takımız :asd:

Averajımız Bayern'le aynı. Muhteşem bir görüntü.

"Sporting deplasmanı çok zor bir deplasman."
Arif Ulu

Osimhen olsa en az beraberlik derdik rahatça. Galibiyet de olabilirdi...
Tam'da sakatlığı CL maçına denk geldi. Böyle şansızlık olmaz.

Osi yok demek
Galatasaray -50% etkinlik demek :"(

ah osim vah osim bu maçta olmazdı ya valla hollanda ve portekiz takımlarından nedensiz çok nefret ediyorum bu maç oynayaydın keşke de barça maçında olmasan da olurdu hedef maçı değil en azından.Kahrımdan ölecem en sonunda valla nasıl olmaz bu maçta ya

ah osim vah osim bu maçta olmazdı ya valla hollanda ve portekiz takımlarından nedensiz çok nefret ediyorum bu maç oynayaydın keşke de barça maçında olmasan da olurdu hedef maçı değil en azından.Kahrımdan ölecem en sonunda valla nasıl olmaz bu maçta ya
Sıkıntı yok; İyi bir santrafor transferi şart değildi.

Okan diyor Osi yoksa Barışım* var
Yönetim diyor Osi yoksa Gül gibi Deniz var.

1000266650.webp

Bu 11 en kötü 1 puanla döner bence. 2. yarı yorgun düşen Sporting savunmasına karşı Barış, Sane'yi oyuna sokup etkili kontra atak şansları yakalayabiliriz.

Geri
Üst Alt