Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 12.150
- 1.292
- 1.948
@Ege Can Erbay seni sad verme uzmanı ilan ediyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef beklentim yok. hatta içerideki barça maçında puan alma ihtimalimiz bu maça göre daha yüksek bile diyebilirim
barçanın saçmaladığı maçlar olabiliyor orta saha çizgisini ofsayt çizgisi olarak kullanıyorlar, son adam kırmızısı vs. gördükleri çok oluyor fırsat bulabiliriz. Geçen sene deplasmanda oynadıkları brugge maçına benzer bir maç olabilirŞu kadroyla Barcelona maçında 3'ten az fark yersek mucize olur gibi.
Stoper lazım orta saha lazım.
Bence sportingten puan almaya fokuslanmamız gerek şuradan 1 puan gelse ilk 24 için büyük adım olur.
Once sporting deplasmani oynayalim da sonra barca macina bakariz...
Baya heyecanliyim ama endisem de var
Lig asamasi degil ama ManUtd galibiyetini sayabiliriz baska yok2 penaltı attığımız bitik Ajax dışında deplasman galibiyeti var mı Okan Buruk'un Avrupa'da lig aşamalarında?
Tek referansim sporting taraftari kerem.ovet ea yayinlardan. Omurga degisti vs diyor ama gecen seneki dinamizm korunmussa zorlanacagiz gibiBu sene izleyen oldumu bunlari ?
2 sene once ucl de izlediğimde fizik kondisyon ile rakipleri mahvediyorlardi
okan buruk'a özgü bir durum değil. galatasaray avrupa deplasmanlarında berbat bir takım. çoğu maçta rekabet dahi edemiyoruz2 penaltı attığımız bitik Ajax dışında deplasman galibiyeti var mı Okan Buruk'un Avrupa'da lig aşamalarında?