⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

maalesef beklentim yok. hatta içerideki barça maçında puan alma ihtimalimiz bu maça göre daha yüksek bile diyebilirim

Şu kadroyla Barcelona maçında 3'ten az fark yersek mucize olur gibi.

Stoper lazım orta saha lazım.

Bence sportingten puan almaya fokuslanmamız gerek şuradan 1 puan gelse ilk 24 için büyük adım olur.

Şu kadroyla Barcelona maçında 3'ten az fark yersek mucize olur gibi.

Stoper lazım orta saha lazım.

Bence sportingten puan almaya fokuslanmamız gerek şuradan 1 puan gelse ilk 24 için büyük adım olur.
barçanın saçmaladığı maçlar olabiliyor orta saha çizgisini ofsayt çizgisi olarak kullanıyorlar, son adam kırmızısı vs. gördükleri çok oluyor fırsat bulabiliriz. Geçen sene deplasmanda oynadıkları brugge maçına benzer bir maç olabilir

Barçayı barçalarız

Once sporting deplasmani oynayalim da sonra barca macina bakariz...

Baya heyecanliyim ama endisem de var

2 penaltı attığımız bitik Ajax dışında deplasman galibiyeti var mı Okan Buruk'un Avrupa'da lig aşamalarında?

Gel bakalım sporting

Acayip bir korku bastırdı. Geçen sene tüm ucl maçlarını izledim. Golün her türlüsünü atıyorlar geçiş oyununu oynayan en iyi üç takım arasına girer. Oyunu geniş alana yayıyorlar bu bizim için ekstra tehlikeli. Trinkao gitti ama pek eksilmediler acayip yerinde transferler yaptılar. İlk maç olması fena kötü oldu. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız

Sportingin alameti farikası top onlardayken oyunun temposunu çok iyi ayarlamaları. Suarez cigersiz sürekli defans arkası koşu atar. Karşıladığımız kafa toplarını ne yapıp edip bizimkiler almalı. Geçen sene spnin maçlarını yazarken de demiştik burada repertuvarı acayip geniş. Çözüm ne çözüm orta sahayı kalabalık tutmak. Defo vermemek

hucumda manyak bi takim

bardakci son musabakalrdaki gibi sahaya birakmaz umud ederiz ki

Bu sene izleyen oldumu bunlari ?
2 sene once ucl de izlediğimde fizik kondisyon ile rakipleri mahvediyorlardi

Adamlar canavar gibi top oynuyor, 0 cekeriz (üzülerek)

Bu sene izleyen oldumu bunlari ?
2 sene once ucl de izlediğimde fizik kondisyon ile rakipleri mahvediyorlardi
Tek referansim sporting taraftari kerem.ovet ea yayinlardan. Omurga degisti vs diyor ama gecen seneki dinamizm korunmussa zorlanacagiz gibi

2 penaltı attığımız bitik Ajax dışında deplasman galibiyeti var mı Okan Buruk'un Avrupa'da lig aşamalarında?
okan buruk'a özgü bir durum değil. galatasaray avrupa deplasmanlarında berbat bir takım. çoğu maçta rekabet dahi edemiyoruz
cl galibiyetlerimizi direkt hafızadan yazayım

99-00 hertha
01-02 nantes
02-03 loko moscow
12-13 cluj
12-13 brada
12-13 schalke
23-24 man utd
25-26 ajax

tabi cl galibiyeti kolay değil ama uefa/avrupa ligi seviyesinde de çok fark yok

uefa'yı aldığımızdan beri benfica, panionios, rapid bükreş, loko moscow maçlarını hatırlıyorum. başka da vardır belki 1-2 tane

Geri
Üst Alt