⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

paramızı verin gidelim ,ugraştırmayın bizi yaşlı takımız zaten

Kazanma ihtimalimiz olabilir kontra oynarsak. Bu savunmayla bu sene baya zorlanırız açık oynarsak

Puan alma ihtimalimiz %10 du, Osimhen oynamayacaksa %1 bile değil.

Ben de evham yapıyorum, endişe ediyorum da galiba yanlış yapıyoruz.

Aslında futbolun en büyük organizasyonunun gediklisi olduk, Tromso, Osterduns günleri çok uzakta değil, yenilsek bile tadını çıkarmamız lazım burada olmanın, mücadele etmenin ama sanırım bilinçaltında ortak rahatsızlık burada olabilecek en iyi halimizle olmayacak olmamızdan kaynaklanıyor. Baba bir orta saha ve daha sağlam bir stoper tandemi ile gidip yenilsek bence çoğunluk hem keyif alır, hem de elimizden geleni yaptık diye rahat olabilirdi...

Ben de evham yapıyorum, endişe ediyorum da galiba yanlış yapıyoruz.

Aslında futbolun en büyük organizasyonunun gediklisi olduk, Tromso, Osterduns günleri çok uzakta değil, yenilsek bile tadını çıkarmamız lazım burada olmanın, mücadele etmenin ama sanırım bilinçaltında ortak rahatsızlık burada olabilecek en iyi halimizle olmayacak olmamızdan kaynaklanıyor. Baba bir orta saha ve daha sağlam bir stoper tandemi ile gidip yenilsek bence çoğunluk hem keyif alır, hem de elimizden geleni yaptık diye rahat olabilirdi...

2015 sonrası şu organizasyona bir kere hak ettiğimiz kadroya katıldığımızı görmedim hep bir şeyler eksik oldu.

Eger Lemina oynamayacaksa Okan Buruk bu macta mutlaka Ugochukwu'yu oynatmak zorunda. Ugochukwu berbat bile oynayacaksa, kendisini deneyeceğimiz mac bu mac olmali.

Bu orta saha ve defans hattıyla , bu plansız oyunla

4 YERSEK ŞÜKREDELİM.

4-0''a razıyım uçmaya gerek yok Portekiz'e filan.

guel
bay - batraks - yunus
toreyra - sara
jakups - pocikerim - zances - sallayi
ugurcan​

Benim muhtemel ilk 11 ( Lemina sakat degilse oynar, Sane yedek, Leao ilk 11) :

1788585942633.webp

Ulan Allah'ın gamlı baykuşları! Osi'den hemen umudu kesmişsiniz. İnşallah önemli bir şeyi yoktur da ilk 11 de görürüz.

Torik Sara ortasahası defansif açıdan çok boş alan bırakıyor, o yüzden 6 numaraya Lemina şart ama stoperde yok oradada Lemina şart, galiba Leminayı ikiye bölüp yarısını stopere yarısını ortasahaya koyacaz. Lemina sakatsa ne olacak tezeği avuçlayacaz öyle saçma sapan bir kadro kurdukki.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt