⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Ugurcan
Sallai Sanchez Bitshiabu Jakobs
Torreira Ugochukwu Sara
Yunus Deniz Baris

Yüksek ihtimalle kaybedeceğimiz bir macta sakatligi bulunan oyuncular riske edilmemeli.

agir kelmesine katilmiyorum maalesef kink
Ligde 4 maçta az pozisyon verip 7 gol atıp 2 gol yesek farklı bakabilirdim

Ama 4 maçta 6 gol yedik, tonla pozisyon veriyoruz sezon başı hazırlık maçlarıda aynı şekilde defans inanılmaz aksıyor.

Hocanın kadro seçimine göre fikrim değişir bir ihtimal Sanchez-Bitsaubi yaparsa orada Bitsuabinin performans belirleyici olur ama apokerim ile çıkarsak işimiz yaş gibi.

Ligde 4 maçta az pozisyon verip 7 gol atıp 2 gol yesek farklı bakabilirdim

Ama 4 maçta 6 gol yedik, tonla pozisyon veriyoruz sezon başı hazırlık maçlarıda aynı şekilde defans inanılmaz aksıyor.

Hocanın kadro seçimine göre fikrim değişir bir ihtimal Sanchez-Bitsaubi yaparsa orada Bitsuabinin performans belirleyici olur ama apokerim ile çıkarsak işimiz yaş gibi.
onlarda 4 macta 5 gol yemis kink , yani olarda ucup kacmiyor defans olarak.
Osimhen iyi durumda olursa , Leao Osimhen Yunus on hatti ile Sporting defansinin ebesi ile guzel iliskiler yasabiliriz.

Aksam izleyelim ne haldeler

Zaten ümidimiz yok bari şöyle çıkalım en azından denedik deriz
IMG_2254.webp

lemina'nın yokluğu benim umudu osimhen'in yokluğundan bile büyük kırıyor açıkcası. müthiş futbol planlamamız sayesinde çerez parasına alınan lemina dışında geniş alanda geçiş savunabilen başka 1 orta sahamız yoktu elimizde, onu da başak'a kaybettik. hoca lesley'e güvenip oynatır mı sanmam, torreira-sara da 2 hücumculu başak geçiş hücumuna bile derman olamazken lisbon'da iyice patlarlar. çok ağır kapanarak kontra oynasak diyecem de o oyuna da ne aklımız, ne de alışkanlığımız yeter. hoca da ezberden gene cesur oynayacaz zart zurt demeye başlamış zaten. ha bu camia ortaya koyduğu akılla sporting gibi takımı portekiz'de yenmeyi hak ediyor mu etmiyor ama insan taraftar olunca ölüsüyle bile bi umut bekliyor işte.

Cok gerildim simdiden. P.tesiye kadar bu hisle devam ederim. Yeni haftanin ilk gununden itibaren koyacagiz hissi kanima karisir kendime gelirim Allahim yardim et.

-------------Ugurcan------------

Sallai----Sanchez---El Chad----Jakobs

--------Sara-------Torreira-------------

Yunus-------Batrakov----------Leao

--------------Deniz----------------------

Bence böyle cikmak lazim eger Osi ve Lemina yoksa. Muhtemelen Deniz yerine Baris oynar ama ben bunu yanlis buluyorum. Gercek forvetle oynamak lazim.

Hocanın Leao ve Deniz takım seviyesinde değil sözünden 11 başlamayacakları kesin gibi.

Geri
Üst Alt