⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Toplamı Osi ediyor işte

Keşke Osi olsaydı :(
Leao dışındakileri topçu yapan osi zaten he zaten onun dışında en azından iyi seviyede bir forvet olsa yine kurtarırık ama işte komisyon uğruna babasını bile satabilcek olanlara sormak lazım son gün niye 3.forvet seviyhesinde topçu alındı diye

Yavv arkadaş elemanların forvet özellikle sol stoper arkasına öyle koşular attı ki Abdülkerimi hayal edemedim. Osimhen de yok ne yapacağız valla iyice daraldım. Sp bi barca değil ama o kadar tehlikeli. Beraberlik harika olur yenilirsek de bari 1 fark falan olsun. Futbol radikal kararlar gerektirir bazen pek radikal sayılmaz bu söylediğim ben olsam leaoyu forvete atarım

galatasaray-ak-47.webp

Acaba jakopsu sol stoperde denesek nasıl olur? Ulan Abdülkerim gece gece mafittin bizi. Lemina bile solda Abdülkerimden daha iyi görüktü gözüme. Yine frankurt maçı öncesi abdülü kessek yerine singo oynatsak diyorduk. Patır kütür sıçt.k. ahh abdül biraz hızlı olsaydın ne vardı

Acaba jakopsu sol stoperde denesek nasıl olur? Ulan Abdülkerim gece gece mafittin bizi. Lemina bile solda Abdülkerimden daha iyi görüktü gözüme. Yine frankurt maçı öncesi abdülü kessek yerine singo oynatsak diyorduk. Patır kütür sıçt.k. ahh abdül biraz hızlı olsaydın ne vardı
Batshuip diye oyuncuyu neden aldık yaw

Oynasın işte

Bu maç salai hep tetikte olup geride kalması lazım defansı öne çıkarınca. 0-100 en iyi onun. O da elini kolunu dengesizce kullanıyor. Futbol aklı çok az maalesef

Suradan puan veya puanlar ümid edenler son macimiza baksin, elin yabanci takimlari ister iyi ister kötü olsun basakin yakaladiklarini kacirmayip acimaz. Üc fark yemezsek basari sayilir bu mac benim icin.

Geri
Üst Alt