⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Apoyu oynatmamasi lazim ,apo form tutana kadar ligte bile oynamamali ama tabi hoca muhtemelen yaparsın edersin deyip 11e atacak

images.webp

Yahu arkadaş apo kötüde sanki tek sorunumuzmuş gibi yorumlar yapılması iş bilmezlik..Evet aponun yerine adam şarttı.Ama bundan sonra bu kadarda kötü olacağını düşünmüyorum.Bu hatalar düzelecektir.
Bizim en büyük sorunumuz takım savunması ve saha yerleşimi ondan sonrada tor-sara ikisidir.Özellikle defansif anlamda yetersizler.

Ulan şu transfer sezonunu düşündükce çıldırıyorum..Ulan ne olurdu şu işi adam gibi yapsaydınızda osimenin yokluğunda bu kadar karamsar olmasaydık..

Stoperde yeni eleman oynamalı.
Sol kanatta her ne kadar kötüde olsa barış oynamalı.Bu maçta boş alan buluruz diye düşünüyorum.Bu yüzden barış etkili olabilir

Sağ kanat kesinlikel sane olmalı.Yunusda iyi ama biraz dinlensin daha iyi olur.Bu maçta fizik güce ihtiyacımız var.

Leao riske edilmemeli.Yedekte güvenebileceğimiz adam olur yunusla birlikte.

Forvette kesinlikle deniz gül oynamalı.Sırtı dönük oyununu iyi gördüm.Genç mücadeleci.Net oynamalı.Hem kendisinide görmüş oluruz.

Bence Orta sahada batrakov olmalı.
Sara,tor,lesleyden ikisi oynamalı..Burası en sıkıntılı yer.

Son düzenleme:
Herkesin içinden geçen düşünce: fark yiyeceğiz. Kimi açık yazıyor kimi umutlusaray modunda belki Allah yardım eder diye umutlu.

Böyle rezil bir kadro mühendisliğiyle bir şampiyonlar ligi sezonu daha rezil oldu. Hadi bunu geçtik Barcelona maçını düşünmek bile istemiyorum.

Geçen sezonki en büyük eksikliklerimiz :
6 numara
Yedek stoper
Yedek santrafor

Bu sezonki en büyük eksikliklerimiz :
6 numara
Yedek stoper
Yedek santrafor

Allah gs'lilere sabır versin. Bu nasıl bir futbol yönetimidir yav

Çok uzun süredir birlikte oynayan oyuncularımızla maça çıkacağız. Büyük şanssızlıklar yaşamazsak galip gelebiliriz. Henüz form tutmayan topçular varsa da bu maçın konsantrasyonu başka olur. Maçı galip bitirebilecek fırsatlar yakalarız. Biraz da top bizi sevsin futbol şansı yanımızda olsun.

Geçen sezonki en büyük eksikliklerimiz :
6 numara
Yedek stoper
Yedek santrafor

Bu sezonki en büyük eksikliklerimiz :
6 numara
Yedek stoper
Yedek santrafor

Allah gs'lilere sabır versin. Bu nasıl bir futbol yönetimidir yav
Bize 1 as 1 yerli yedek olmak üzre 2 stoper lazımdı

adamlar bi tane soru işareti adamı yalandan kiraladı sadece

Moderatör tarafında düzenlendi: