⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Adamlar bizim hücumdan çekiniyor normalde üstümüze gelseler 3 atarlar ama Cl faktörü falan derken kontrollü oynucaklar bence herkes kaybederiz diyor ne zaman bunu desek sürpriz oldu

Portekizli muhabirleri gulduruyor gulerek

"bizden her haber cikiyor ama bu nerden cikti bilmiyorum. Apo oynamaya hazir"

Sacmasapan sorular

Dumduz yarinki taktiginiz nedir diye soru mu sorulur ya. "Okan buruk Galatasarayi mi izleyecegiz"

Apo ile baslarsak maci izlemeye gerek yok. Gerci Apo olmasada kazanma ihtimalimiz cok az.

Adamlar bizim hücumdan çekiniyor normalde üstümüze gelseler 3 atarlar ama Cl faktörü falan derken kontrollü oynucaklar bence herkes kaybederiz diyor ne zaman bunu desek sürpriz oldu

niye üstümüze gelseler 3 atarlar mesela

sportingin nesi çok üstün

ve buna kaç maçta karar verdik renktaş

Yorumlanabilir de basin toplantisinda soruya bak yani mac oncesi 🤣

Hedef ne koydunuz, takimin morali hissi nedir falan sorulur ilk mac oncesi sakatlar haricinde yani

Sakatlıkların etkisini sorardım. Hoca şimdiden bahaneleri hazırlıyorsa tamam kaybettik derdim.

niye üstümüze gelseler 3 atarlar mesela

sportingin nesi çok üstün

ve buna kaç maçta karar verdik renktaş

Okan Buruk döneminin Avrupa deplasman istatistiği vardı bir mesajda.

Oynadığımız her üç Avrupa deplasmanının birinde en az 3 gol yemişiz.

İstatistikler iç açıcı durmayınca tahminler de o yöne gidiyor.

Apo ile baslarsak maci izlemeye gerek yok. Gerci Apo olmasada kazanma ihtimalimiz cok az.
Tek başına basaksehir maçını Bile veriyordu apo şu haliyle asla oynamamalı. Şu maçı çok iyi oynasak bile apo yüzünden kaybedebiliriz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek başına basaksehir maçını Bile veriyordu apo şu haliyle asla oynamamalı. Şu maçı çok iyi oynasak bile apo yüzünden kaybedebiliriz

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten Başakşehir topu kaleye eliyle bile götüremeyecek bir takım. Konferans liginde köy takımına madara olup elendiler. Adamların hücum yapmaya mecali yoktu. Bizimkiler bildiğin ikram etti.

sallai davinson apo jacobs
torreira sara
yunus batrakov leao
deniz

çıkmamız gereken 11

Geri
Üst Alt