⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Monaco maçı gibi olacak hissediyorum. İlk yarı pozisyon da buluruz lakin ikinci yarı kondisyonumuz yettiği yere kadar. Bulduğumuzu atmamız lazım

orhan hoca yi izliyorum

hayvan gibi kadrosu varmis bunlarin yahu

preslerini kirmamiz gerekiyo diyo mudafa bakimindan kusursuza yakin bi ekipmis lizbon ekibi

hayirlisi ne diyelim zevk almaga gayret edelim

Ulan işten izin alıp maçı izlemeye gitsem mi diye düşünüyorum da sonrasında Osimhen, Lemina ve Singo'nun olmadığı aklıma gelince vazgeçiyorum.

Renato
Deniz ikilisi sportinge karsi mac yapti daha önceden. Leao zaten ordan cikma. Ucu de oynamali

Şöyle formda bir ilkay Lizbon’dan puan almak demek ama herif bitmiş okeye dönüyor

Koyacagiz hissi bunyeye yuklenmeye basladi. Cimbomum cl macina cikiyorsa bir noktadan sonra bende mantik calismiyor. Krali gelsin farketmez bu saatten sonra

guel
leao - bateaks - yunus
sara - toreyra
jakup - pocikerim - sances - zallayi
ugurxan​

Değil 30, 100milyon opsiyonuda olsa o cocuğu oynatacaksın okan bu hafta olmasa haftaya seve seve oynatıcan iyice kendinden nefret ettirdin, biz senin ana adamları koruma odaklı bir politika izleyerek belli bölgelerde kesinlikle ön plana çıkamayacak adamları bilinçli bir şekilde kadroya kattığını anlamayacak kişiler değiliz, bir kuruş aklınla millete caka satıyon yemin ederim savunulacak yanın kalmamaya başladı senin bilader ya.

..

1788900824999.webp

guel bu macta osimen yokken oynamayacaksa ne b.kuma 10 milyon verip aldik

icardi kalsaydi o zaman

inşallah galatasaray'ı avrupalıya karşı utandırmayan 1 sezonun başlangıcı olur.

Saka maka depte oynadığımız ve benim direkt olarak izlediğim son cl maçımız 2-3luk schalke maçı vay be şaka gibi cidden.Hayatim gs olmuş 24/7 ama yani bilmem kaç senedir cl dep maçı izlemiyorum

BUGÜN GÜNLERDEN GALATASARAY

Aha en sevdigim arkaplan muzigi lan bu bide.

Spikerlerle uyarlanmis hali

Geri
Üst Alt