⚽ CL 26/27 H:1 | Sporting CP - Galatasaray | 22:00 | 9 Eylül | TRT 1

Ajax ve united dışında uzun süredir galibiyetimiz yok (deplesman), 2 oyuncu şeç kimler olsun deseler, leminayla osimheni seçerdim düşünmeden, beraberlik harika sonuç olur, barcelona maçından bağımsız, yükselen formla ve tam kadro gidebilirsek eğer, lille maçıyla birlikte ivme yakalarız

Maçtan ümitliyim takım başakşehir maçında baya olumlu sinyaller verdi bana şahsen

Ciddiye alınacak bir rakip büyük maç performansı bekliyorum takımımızdan
Osi olsa çok farklı konuşurduk ama belki gollü bir beraberlik olabilir 1 puan çok önemli bir başlangıç olur

musabakaya kadar uyumuyoruz

izleyememe ihtimalim yüksek ama yine de uyumadan bekleyeceğiz
Uykusuzluk nedeniyle bizim yüzün şişkinlik

ff75fdfc1d63ef78243ba9dd2b74b03a.webp

Yunus nerede oynar bilmiyorum ama ilk 11'de yeri garanti

Yedek santraforumuz daha garanti bir isim olmalıydı. Deniz Gül transferine karşı değildim ama direkt Osimhen'in boşluğunu doldurabilecek mi, emin değilim. Gerçi Osimhen'in boşluğunu kolay kolay kimse dolduramaz ama son yıllarda yedeğimizde hep üst düzey santraforların olmasına alışmıştık. Bakambu, Gomis, Batshuayi, Morata, İcardi. Bu seviyelerde birisi olmalıydı Osimhen'in yedeği. Gerekirse Arda Okan'ı transfer edip, Singo'yu Türkiye kupasına yazıp daha net bir santrafor almalıydık. Singo'nun oynadığı yok zaten.

Ben Osimhen olsa bile 0 yazmıştım bu maça o nedenle rahat izleyeceğim, belki sürpriz olur.

Deplasmanda iyi oynadığımız maç sayısı azken Osimhen yokluğunuda katarsak işimiz çok zor gerçekçi hedef 1 puan veya yeniliyorsak bile 1 farklı yenilmek olmalı ne kadar çok fark yersek direk 24'ü etkiler.

PSG, Barcelona bu takımlarda var averajın bu kadar kritik olduğu noktada puan baremi olarak zaten sınırda kalacağımızı düşünürsek bu sene keyif almaya bakalım derim.

Umarım daha fazla sakat vermeyiz en büyük kazanç bu olacaktır.

Geri
Üst Alt